鵝滿是快烙滴好耳痛

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又係小弟
上次去完見前灣仔友好,今次又要再次去番紫荊(冇錯,又係紫荊,唔岩睇既可以番出去喇)

見到唔少CHING講過(包括我個FRD)都話JENNY好
雖然我唔係特別愛好幼幼,不過見過佢真係似個幼稚園MISS,高高瘦瘦講野又斯文,所以都向老闆娘表示有空既話都想一試

幾經交涉後終於可以一會幼稚園MISS - 春田花花既Miss Chan....NO, 係JENNY
外表 - 首先青春無敵,高挑身型,說話斯文,有點儒雅
唔知係咪因為似MISS,佢都真係幾健談,而且按方面都好認真,無論力水同位置都問岩唔岩
Part 2 - 有心絕不馬虎,但我想講清楚,整個過程我完全零出手,但都可以完成,賣點是FEEL
有點明白我個FRD點解對佢推崇備至
如果要上下通大車脫光的,希望不要打擾此妹

另一個我有搵既叫IVY
佢係My cup of tea,身形嬌小,唔知夠唔夠100磅但又唔係洗衫板
更重要係為人cheerful 聽把聲你會想像到佢好似係笑住同你講野
有時男人需要正能量,病美人呢家野只可遠觀,對得多自己都想病...
Part 1屬溫柔形,不是sell力
Part 2 一個字,岩我

好的。 感谢分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享!

論壇公告分析:
報告內容只屬寫狗和囡囡或老細個人協議下的私事和幻想感受, 真正用家是無法確證直實性!
對於本文作大的言論, 僅可作為跌錢反面教材, 今天不是愚人節, 所以絕不能盡信!
細心留意分身推帖情況和人物脈絡語法, 不難分辨是寫作假料還是真正用家心聲!

呢d野信一成好啦
信得太多只會害到自己

回復 sundayman #2 的帖子

多謝師兄分享

回復 yuchanchoi #5 的帖子

師兄上去領過嘢

回復 mclee918 #7 的帖子

你估中咗不過冇獎

多謝炸野兄分享,兩個都未試過,但睇其他壇jenny好多人都讚好

多謝師兄貼士,等我又有新目標!

多謝分享,當故仔咁睇都ok

寫手一些集中寫PART2,講到曉飛,就係引D咸濕仔上去,去睇下酒店報告就知。
我一向唔會寫PART2,連囡囡有冇掂JJ我都冇講,如果我要引人上釣,基本上我D野唔合格

我仲出報告主要係知道各CHING都希望大概每間店走咩路線,係年青貌美定係技術形,外表大概如何,唔洗大家上去先知唔岩口味夾硬入閘。亦希望一石可擊起千重浪,有人投桃報李,寫下其他場交流下意見,好讓我試下新地方。D囡囡見過定係按過我每次都講得清清楚楚,各CHING應該可自行分析是否岩自己,當然我唔敢講所有人都有呢個能力。

紫荊係我常去既場,主要係岩我口味,秋之樂我都有去,主要係有舊相好間中駐場會去支持下,另一個係再早期既灣仔花都,僅此而已。我早期既報告甚至連個場既名都唔會開,係因為太多CHING PM我問地址先開始開名。

最後,我好希望呢位主力追擊呢個場既CHING推介一下你個場,唔好只做『百壇齋主』,好讓各CHING見識見識。

睇黎都值得一試, 特別要試Ivy

thanks for sharing

回復 炸野 #14 的帖子

多謝分享,  Jenny.  的確青春迷人

多謝師兄分享

多謝師兄分享