Jason Ma 試新埸之 一入豪門深似海 ^__^

簽到
名稱:豪門
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

10AA.jpg 9AA.jpg 8AA.jpg 7AA.jpg 6AA.jpg 4.jpg 2.jpg 1.jpg
3.jpg 5AA.jpg

前言
之前寫左2份回憶, 得到各位 CHING讚賞, 心感兴奋, 鑑於BIG BOSS巳去惯去熟, 為左求得心靈上 & 賓周的滿足感 , 胆粗粗, 一支公去左MACAU 試新場, 詳情如下, 請各位细閲!!

1/以下资料, 全以目測后用記憶寫出黎, 或許有誤, 歡迎更正
2/部份相片係上网搵 + 部份係自己影 (向 SAUNA 埸影相真係巧驚驚)  

Date – 24/8/2014
Time – 10:30pm
埸地  豪門桑拿
Address - 宋玉生廣場249號至255號中土大廈一樓

埸地短評
1/ 更衣室, 似大陸大型sauna埸格局, 舊舊地, 全部係男人招呼你.
2/ 擦背房3个, 2个有門既房, 1个係用浴廉間o即細小角落!!! (本人就向到擦背)
3/ 3个大池, 一个超熱水, 一个温水, 另一个我冇試, 因為俾4个紋身佬用緊, 我呢d一介文人, 都係唔好同人爭!
4/ 另外, 有部大电视+強劲 HI FI, 當時播左倫右李 concert, 唱緊暴風女神羅娃啦~~~~~
5/ 休息室 : 由4个 U 型小區组成, 每區有10張 sofa
6/ 好Q多師傅公 + waiter, 加埋经理, 我諗有20人企向休息室招呼客人!
7/ 上房经个条走廊, 2个字去形容 : 好L大, 馬撚甘长!! 真係街头行到去街尾甘!
8/ 做上海式間房係細房, 有部TV, 一边按, 一边聽紧曼联场波, 又1:1

经理短評
1/態度 ok,. 唔串, 我話我第1次去, 佢好詳细甘講有乜玩 & 乜价$$$
2/呢間埸有港色推油, 即打飛机果种, 收$9xx, 佢話全部係中女幫你做   

收费項目
1/我要左个plan, 中/越 $1788 + $350 (包 i)bm擦背 + ii)90分鐘上海式 + iii) 按腳)

其他服務短評
1/ 按腳男師傅有d hea, 冇セ力!!
2/ 擦背位姑娘做 BM時好賣力, 用对细波起勢向我身上遊走, 有擦背, 有波推, 爽呀
3/ 上海式係位肥C 9, 力度好夠, 重幫我按埋大脾筋 TIM, 又搞到我条賓周硬一硬  

揀女短評
1/最高鋒时有 25个左右
2/我揀時, 有5个 Viet. 7个中, 1个Taiwan (5知刘定坚), 1个黑妹 (什幺多明尼加….. 我都5知係边到), 好似有1个唔知日定韓??   
3/全部有笑容, 冇西樣, 冇嬲樣, 真係奇景

女女短評
工号 : 877
国藉 : Vietnam
高度 : 5’5”(加埋对3”高跟鞋, 殺晒)
波型 : 大波波 (加大乳雲, 呵呵呵呵, 唔黑既乳雲)
皮膚:  滑
類型 : 技術型女女
特徵 : 尖鼻, 大眼, 个栏似泰妹 (好靚果种)

服務短評
1/功夫全部做齊, 好耐冇試过做 BM時, 女女甘有心去做, 我 FEEL 到佢用对波, 屎忽 & 妹妹去擦我身体, 我重聽到 女女陰毛磨擦我身体時D “沙沙” 聲!!    
2/有 LAI我屎窿, 总數 LAI左5轉, 每次佢一停, 我就讚佢 LAI得好, 佢就 LAI多轉, 呵呵呵呵, 真聽話    

3/吹小弟時, 好有心, 見到佢塊面好用力甘吸, 面都凹左入去!!  
4/冇得 KISS, 小弟硬不了, 软软地插, 好L快就射左, OH…….NO……..!!!!

其他
1/ 女女話唔到钟, 唔出得房, 否则重罚$300, 所以, 小烏依人甘抱住我訓左 15分鐘先走
2/ 擦背女女話, 呢个埸D VIETNAM 女, 全部要学国語, 以便與客人溝通!
3/ 如有CHING去, 我SUGGEST你地去食野果度坐下 FEEL 下, 果度係女女通往休息室必经之路, 可近距離睇真DD, HAHAHAHA
4/希望再吊的慾望 : 80度!! (冇KISS 扣40)  

各 brothers, 我寫到手软, 讀后高兴, 請加分, 万二分感謝!!!! ~~~~

Thank you for your report on a SN that seldom gets reported....
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 younghorse #2 的帖子

我2年前去BB時, 又係冇人去, 冇 REPORT, 我又胆粗粗去試, 可能今次又搵到个好地方俾各 CHING!!!! HAHA  

多謝師兄分享

多謝師兄分享

朋友說的 擦背擦一擦 就能迸出火花

回復 dun_hillz #6 的帖子

係愛的火花   定係  性愛的火花呢???

謝謝師兄分享!

好似唔錯喎,價錢都好公道!

回復 jasonma #1 的帖子

多謝分享 多謝分享

Looks like the sauna has good services (though the decorations look a bit old)! Also the lumpsum charge for so many services including girl & cfu's services look much more than reasonable!

"擦背女女話, 呢个埸D VIETNAM 女, 全部要学国語, 以便與客人溝通! "

As far as I know, many Viet girls are actually very fast language learners (because they also watch TV programmes from HK and Mainland). I have seen a Viet girl picked up fluent Cantonese in only two months in Macau!

Only drawback is male attendants. I prefer females.

多謝師兄分享

多謝師兄分享報告,都成年好耐無去豪門,師兄24號禮拜日上去,囡囡大多數放假,星期五,六應該會有20-30個,但食用率不高,水平同金池,帝豪差不多,但囡囡都偶有驚喜,以前揾過個越囡36"波,做bm技術真係一流,唔知依家仲有無淫賤大比根,可以做埋,但價錢當然貴好多。

從未到過, 睇相真係好有大6場的風格...
如果囡囡有車牌更正

回復 jasonma #1 的帖子

From my memory, those thigh massage gals are also attractive and young. I enjoyed the time making out with them and they're available for taking out.

睇黎唔錯WOR

睇相及睇CHING內容
非常吸引
有點沖動想立即去見色下
找時間去去先

mcdullpig 發表於 2014-8-26 21:56
睇相及睇CHING內容
非常吸引
有點沖動想立即去見色下

一齊去探下場?

jasonma 發表於 2014-8-26 14:49
前言
之前寫左2份回憶, 得到各位 CHING讚賞, 心感兴奋, 鑑於BIG BOSS巳去惯去熟, 為左求得心靈上 & 賓 ...

豪門係我出嚟玩桑拿第一個主場,勾起回憶。。。