[賽後報告] 武媚娘42吋長腿, av式環保吹,啜蛋瀨袋,戰鬥格囡囡, 包唔會跌$$$, 超值!!!

簽到
名稱: 武媚娘
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/22432-觀塘-一樓一-武媚娘.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:
4.5/5 - 90%似ad相, 好sexy, 又好有女人味, 姣款+足, 完全係我柸茶, 自已睇真人相

身型:
5/5 - 當然係食佢嘅服務同身材, Model級嘅"無敵"身材!!! 5'5"高, 42吋長腿,
全走肥, 34D大波,23吋蝗蜂腰, 籮好圓完全足以提高男人原始的性慾!!!

服務:
5/5 - 服務唔洗講, A級服務, 絕對有保証!! 前後侍浴, BM, 水中簫, 前奏技巧高, 大脾以上瀨均,
av式SSS級環保吹, 眼住你黎吹, 啜蛋瀨袋, 叫床時淫聲四起, 有真水, pat pat好圓, 推車一流, 好砌砌,大波高挑戰鬥格囡囡, 包唔會跌$$$, 超值!!!!!!!!

打電話BOOK武媚娘順利。上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,佢即時已經用脹卜卜既心口頂住我,雪白長腿有意無意闖入我雙腿之間,我即刻緊緊抱住佢,佢雙臂白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經,五指遊走在其細緻白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既豐潤翹PAT,此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,咀左佢額頭一下、佢情慾爆發、一野車埋黎、我只好欲拒還迎開始同佢車!佢拖我入床,不知不覺激吻一輪~脷撘脷玩脷底~好耐未車得咁爽喇,享受番一陣細佬都比佢既感覺攪到流緊口水,心情愉快沖個涼, 女女好開朗~同佢有講有笑,前後侍浴, BM, 水中簫一一送上。

返床輕輕撫摸我Body,環保吹再玩埋花式4條龍:逍遙龍,搖擺龍,旋轉龍,深喉嚨。 PATPAT有肉地唔會好骨感廋美腿滑溜溜,主動重車,我引唔住69埋,妹妹水多多,呻吟聲嬌嗲,好敏​​感,對住佢又好FEEL,差D忍唔住俾佢吹爆,上戰衣男上入溫暖又夠緊窄換坐蓮車住UN,佢邊車邊呻吟我就邊渣波邊UN,咁上下換狗仔推推推佢就啊啊啊搞到爽死
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

多謝師兄分享真人相報告!

感謝師兄分享

影到腳趾就更好

多謝師兄分享

以前好像是在深水埗的吧。搬到觀塘了。

好像一般,但也支持師兄报告

多謝師兄分享

多謝師兄分享

beautiful legs!!!

多謝師兄分享

回復 dageg #11 的帖子

聽個名都已經係戰鬥格

回復 oklop #1 的帖子

Nice black c legs, thank you!