[囡囡推介] 五寶有一寶,寶兒手骨之選

名稱: 寶兒
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/14728-旺角-樓上骨-寶兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

返工搞到腰酸背痛,搵返個按得之人鬆鬆先,
朋友介紹左個技師俾我,因為我真係好累,
我話要搵一個真係會dup骨既技師先得。
約好時間收左工上去,入閘,寶兒樣子端好,
皮膚白滑,身材唔錯,請我入浴室沖涼,出來上床,
先為我開背,再同我按身,力度剛中帶柔,穴位又準確,
按背,脖子,每part都好用心,全都照顧到,
仲會問你邊度要按多d,按按下,真係好舒服,
佢會幫我係背度拉根,按到膊頭d骨啪啪聲響,
我感覺到全身開始鬆晒,我最累係腰,
佢就用指力幫我按落去,真係少d功力都唔得。
跟住推油,呢part我好鐘意,推到成個背都熱晒,
我都差不多訓著左,成個人鬆晒,到推patpat,
好溫柔,慢慢來,一輪推油又r pat pat,
見到佢兩個大波係胸前彈下彈下,我不禁用手去揸揸,
一隻手岩岩夠揸,幾彈手,囡囡又幫bm,錫lin lin,
手慢慢起機,真係激爽,抽水度高,足鍾,擺低家用。

總括黎講滿意,鐘意揼果D師兄不妨去試下,開大唔使諗啦!
多謝師兄分享
回復 SAIDODODO #2 的帖子

謝謝回應
多謝師兄分享報告。
身材so good....
個款都幾正

多謝師兄分享
身材正丫
回復 ringolam1988 #1 的帖子

Thank you for sharing !!!
多謝師兄分享!
多謝ching分享
多謝師兄分享
感謝師兄用心分享
感謝師兄用心分享

多謝師兄

多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝C兄分享