[其他] 水療SPA一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人之前未試過水療SPA
上個月去尖沙咀試了兩間, 一間一千七, 一間一千八
兩間試的都是陀地
第一間有浴缸,但得自己浸
第二間雖有浴缸,連自己浸都冇
而服務和普通一樓一冇分別, (連車都冇….)
兩間未夠三十分鐘都催你完,
只不過是個場好看一些而已
想問一般水療SPA都是這樣, 定是我黑仔, 去兩處都遇人不淑
如是的話, 一般水療SPA又包什麼服務???
回復 sexchowchow #1 的帖子

未試過, 師兄幾銀落樓?
你畀人搵笨柒,
我玩SPA一上到去,有5條18-25既陀地畀我簡,
簡左就大家光豬一齋去浸泡泡浴,好似AV咁佢一路玩雀我一路揸波,
當然BM,環保水簫,深喉,大車哩D唔少得,
上到床再黎69啜西含撚,條野畀佢含左半粒鐘,開始頂唔順要爆就叫佢停,開波叫條囡就騎上黎,換左幾個POSE都重好好笑容,
最後畀佢對波夾左出黎,顏射左條囡都唔洗加錢,足足玩左個半鐘有多,超時半個鐘都冇吹鐘,次後再待浴,絕對唔係3點式,玩到你滿意為止
回復 林洋 #3 的帖子

師兄,可否pm你去什麼地方, 我去了兩個在141 有不少報告的場,結果中伏了

唔講啦,講左畀人話賣廣告,
多人未玩過SPA就唔知流,佢地知你未上過去又唔知點玩,又見你柒吓柒吓咁就玩尻你
千尻幾銀同普通1仔咁玩,有咩理由收咁貴,陀地個西香D?
Better luck next time
SPA基本野就共浴大車69水蕭無走雞啦
我諗CHING又真係少左D野...我都試過SPA
有水蕭共浴..仲有NURU玩.. 服務唔錯..雖然我果條女身材就麻麻
但係我就G運問題姐

你好似更慘
………那只好再撞財神了來自: iPhone客戶端
未試過, 睇完呢個包膠
驚咗! 千鳩幾可以慳翻

師兄, 平時冇玩開唔好亂信人(報告), 最好有熟人介紹就包冇問題

不過我自己都冇玩過, 幫你唔到
而家廣告寫狗橫行,你睇個D美少女成個中女大嬸咁你就知啦,仲寫到天仙咁靚咁幼。ching我跟你差唔多,去SPA上到去,30分鐘連沖凉同搞野。第一次,以為系交學費就認命。第二次好第一次唔多。之後換場又系咁。都唔知系我黑仔定系我時運低。收錢時,炸佢型,佢就彈句話系新來唔識野,下次搵個好D比我。
回復 sexchowchow #1 的帖子

i went to 水療SPA in TST last month. the package including bath together, 環保blow, kiss and message. she only charged for $1700 and that is local girl around 19 - 21 age.
Too bad to heard this
奄尖大少. 發表於 2014-9-2 12:37
1800去一楼一‧過癮過SPA多多聲

人一世物一世,咩都試吓呀嘛,死左錢又帶唔落棺材既
hk spa always drop money
and also expensive
1800蚊1仔既服務,好慘烈呢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:06