[手機/平版] 雞 虫 大 支 師 兄 ,我 幫 你 屌 咗 喇! (~^o^~)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 (~^0^~) 於 2014-9-3 02:28 編輯   l0 d+ {7 j6 q1 ?% b0 t7 S; y

; `4 d4 X6 P2 _( n" Q5 F* u- M9 X8 G' O原本 6 寸果部,但真係太大部,5.5 好D,6 寸果部水貨貴撚過行,點解? 4 m* t6 H! B) Z' W
) e8 G, N/ M6 p% G4 X3 t
黑白色行 1.6cpu,香檳金同紅色水記為 2 cpu,行 $1580,水 $1680!
" n% A& x- R1 ^8 T. X
0 {8 a& r. o5 X最後我撚咗 5 寸 2 RAM 16G,$1280,福仁二樓最平,地下貴十雞又冇黑色,得紅白二事!  (~^o^~)7 T7 o$ P& k; t8 e
; U5 C  c' b* c( i" a5 M, H
- {+ Q4 I1 |! M5 ]! [9 D; r
3 J7 {4 ~, H0 L( f3 f. w好撚老實,我部阿爾蓋達 4 春 1.5 cpu,5 寸FHD,1300 偷拍,6.9 全球最薄傷卡手機,e 家 $1780,同 e 部爭 $500,e 部台灣小米得 HD 芒,800 偷拍,厚多士同重,邊框又闊,你可能會問,咁點解你又會 e 部台灣小米? (~^o^~)
回覆 讚好 不讚 使用道具

傷卡版為一3G一2G,4G 版得單卡! (~^o^~)

7 G6 K; }$ o1 Y( F" R/ L, N% l乃部1280係生豬定死豬

白仔神 發表於 2014-9-3 14:46 . H* Z  W0 V. F7 G
乃部1280係生豬定死豬

0 j  f$ C6 e% _2 L! S$ E 係雙卡,即係生豬加易豬

(~^0^~) 發表於 2014-9-3 02:23 ) k5 a7 y: H+ e7 q4 t, z6 [: N
好撚老實,我部阿爾蓋達 4 春 1.5 cpu,5 寸FHD,1300 偷拍,6.9 全球最薄傷卡手機,e 家 $1780,同 e 部爭 ...

+ K( l1 z3 y- w+ l! w; T; ~部機順唔順,同你部阿爾蓋達x比,邊部順d?

雞虫大支 發表於 2014-9-5 04:15
* `0 v- d: M% W( Y% b部機順唔順,同你部阿爾蓋達x比,邊部順d?

- g/ j: O: s( `e 樣就同 4 春 1.5u 阿爾蓋達差不多,石仔5寸同6寸兩粒跑分2.0近兩萬二,1.6近兩萬,同埋部部機跑分總有一點出入唔同分數,所以1.6都順,比上不足,主流高階機起碼都兩萬幾,也好過好多得萬幾分既機,不過甘平你仲想點先? (~^o^~)

行貨版介紹7 U& o3 D! \8 C: z! q1 ?) L/ V+ v; P2 P

" F, p, U, ?* Q* l7 Yhttp://www.dcfever.com/news/readnews.php?type=&id=10529

水記介紹3 y) S* l0 E) o. i7 |

% T) _, L8 B0 W7 C# }http://www.dcfever.com/news/readnews.php?type=&id=10665

7 L: s! C# m) @" q2 {2 c$ g# o, b  Q1 C6 F
我原本諗住買 8G+2RAM,$1180,在 MK 買東之 16GB 咭 class 10 才58元,我冇理由跌多 $100 買 16G,100 蚊, 32GB卡都夠買啦,但全世界都冇 8 雞版,佢老母! (~^o^~)

寶島牌子,祖國做!我只能接受其中一樣,相從打擊我不能接受

中道若智 發表於 2014-9-7 04:55
! I/ ]% i( V! [9 A: }2 Z寶島牌子,祖國做!我只能接受其中一樣,相從打擊我不能接受
9 ?& b% V! F! }7 m
有乜問題,HTC 都係你所指嘅寶島牌子,祖國做!0 `+ d2 Q$ r6 t/ o9 d" G
7 N# R5 `8 c( I5 b- {
3星都係你所指嘅朝鮮牌子,祖國做!' O" q* {0 Q( R6 {
3 G5 y. v' r: J1 V( k% n  g8 S; Z% `
i phone 都係你所指嘅美國牌子,祖國做!$ r* p" A7 B5 y% y

$ G( T# w4 b9 A: Z0 x0 S0 e, M( Ysony 都係你所指嘅日本牌子,祖國做!

(~^0^~) 發表於 2014-9-5 23:42 0 J4 i$ H+ ~' Y  s( l) A$ h
e 樣就同 4 春 1.5u 阿爾蓋達差不多,石仔5寸同6寸兩粒跑分2.0近兩萬二,1.6近兩萬,同埋部部機跑分總有 ...

3 r+ }' c, j$ Z, X' p* @! Q7 B/ z睇黎石仔6寸好砌喎!

(~^0^~) 發表於 2014-9-8 04:11
# `: ]3 m8 r0 r5 P8 g有乜問題,HTC 都係你所指嘅寶島牌子,祖國做!
" O- B) _! t: T) [
+ W# }" J3 n0 z, q6 w3星都係你所指嘅朝鮮牌子,祖國做!
. i( G, L: {4 b& |* i! X
遲下唔係架啦,好快就係印度做架啦

雞虫大支 發表於 2014-9-8 16:41 0 K* p3 ]7 v) J& q" C3 V% c; i
睇黎石仔6寸好砌喎!

# B5 i# {0 }4 x& h, @' O- W1 D但 6 寸好大部,袋唔到落牛仔褲前後袋,我 5 仔就得,佢遲 D 出 5.5 行雙卡,一 4G 一3G,行 FHD 芒,1300 偷拍+ 4 or 8 核! (~^o^~)

華碩呢部依家跌到千幾,有地吸引哦,一出果時成三千啊,呢部可唔可以同部PAD合體架?

shanicemok 發表於 2016-4-4 00:44
) d1 m) v, X* o華碩呢部依家跌到千幾,有地吸引哦,一出果時成三千啊,呢部可唔可以同部PAD合體架?
) |: D2 ~6 N! K5 Q+ C/ h; s
e 部 5 得! (~^o^~)