火爆登場,特別推薦W Spa Beauty,18歲幼幼陀地Water,有真人相

名稱: W Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43134-尖沙咀-水療SPA-WSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有留意Spa區報告,講到鬼咁吸引,睇到小弟弟硬住咁升旗,唔講仲以為,
未到國慶日愛國情操已經咁高,點知原來係愛囡既性慾更高,鬼叫我生出來係男人咩,
我Ringo又唔係基喇,對靚女梗係日有所思,夜有所夢啦,自從一出世就係咁,唔怪得自己,
我都無辦法,但係要諗下辦法,尋日終於的起心肝,一食Spa囡囡,選擇左W Spa Beauty。

先講下我自己,小弟身高168,樣子都算靚仔(聽人地講喇!),一直都想食高妹女友,
一見到陀地Water,我冇眼花嘛,睇到佢真人鬼咁靚,有天使面孔,model身材,身高165cm,
高挑身材,長腿幼腰,全身走肥,C Cup真波,皮膚白滑,咁好質素,貴少少食都覺得抵,
Water係新女來的,斯文怕羞,佢當然係新手,咁自己亦唔係老手,所以大家無距離,
亦唔存在代溝,18歲幼幼一定要好好溝通,感覺好似溝緊佢咁,感覺好鬼過癮,
俾到我溝到車牌仔,溝唔溝到就睇你自己啦,不過我好有誠意,亦好尊重囡囡,
始終新入行,唔好嚇親人地,服務全齊,包括侍浴,浸浴,推油,環保吹都有,
技術都唔錯,一邊睇佢吹,一邊睇到佢個靚樣,做佢條仔真係幸福死,正場,
更加係正中之正,小妹妹好緊窄,因為佢有d緊張,我慢慢來,全程慢插,
加上佢真實而自然輕輕呻吟,唔造假,完全令我更加之投入,開始猜佢波,夠大,好彈手,
狗仔式,見到佢高挑既身材同佢好靚既蘿柚,啪佢既時候,好撚爽,又窄多水,搞到我興奮出野!

俗語有話:「佢係我杯茶」,我就話:「佢係我支Water」!我唔係搞Gag,我係講事實,
試唔試自己考慮,而我試左,覺得好回味,打完報告,睇埋照片,我條鳩又要升旗致敬,
唔出又硬,出完又硬,生活離不開「硬」,唉,原來做男人真係辛苦!睇來下次再搵佢先得!

報告完,請支持!
真係好多正女~~ 中左六合彩食成世!
回覆 讚好 不讚 使用道具

感謝師兄用心分享

多謝師兄分享!

18陀地正

謝謝 Ching 用心分享!!

回復 ringolam1988 #1 的帖子

真係好多正女~~

thanks for your sharing.

真是好幼

thanks for sharing, seems nice! may try

回復 qwe5556 #3 的帖子

大家一齊中

正至,冇人信! 大家唔知上唔上?

多謝師兄分享

very nice figure thanks for sharing

多謝師兄分享

身材都幾好呀

多謝師兄分享!

睇到眼凸凸。

回復 ringolam1988 #1 的帖子

多謝分享