[一樓一] 咁多位師兄,你地係一仔多唔多番食呢?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係一仔我預到啱feel的囡囡,我會番食再番食,因為一仔好容易跌錢,如果預到有feel我會番食,番食好多時都會有驚喜,各位師兄你們又會預到咩驚喜,分享下
都有..有D食開岩FEEL D
多數返食一兩次後會有車牌
有個返食成半年,真係好似自己條女,每次去都成3個鐘,可惜…佢唔知去左邊lu
Yes, I ike to stay with someone giving good service.
曾有几个番食十次以上
到番食二三次後已可大車環吹玩成个鈡
當然貼士都好重手
但一定要食尾圍
咁可以玩好耐
我都係貪新鮮,從不番啅!
回復 cyan_woo #3 的帖子

我非常認同﹗我都係咁,所以依家好少食新囡,多數是翻食,上次冇翻食,結果狂跌錢﹗
我周不時返食啦, 一定唔會 DM
好既就返食啦
好野當然回味
翻食多...新嘢冇咁好feel

股務好就會返食....
返食有時會有車,環吹
試過有一個返食好多次,有環吹,爆炸糖,水蕭,免費制服誘惑
之後佢已經無做,唔係就一定次次搵佢
返食冇問題,只要唔沉船就ok!
service is the only factor that makes me go back
好feel就會返食,早前同個混女血囡囡好有feel,試過星期一、三、五朝早8點就上去搵佢,同佢玩到下午落街食飯,食完飯再上樓玩到下午差不多三點先走!
回復 cyan_woo #1 的帖子

試過最多都係番食過3次...
有一個固定會番食...但其中會出去試新野..
好招呼多數都會返食,玩都係求開心
如若囡囡服務態度好唔黑面,仲有兩星期之後還記住我我肯定番食。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:00