[吹水] 有冇鍾意後花園既朋友

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成日想搵女玩後花園, 但係有呢個服務都上晒年紀既, 各位有冇得分享下?
唔系上咗年级嘅囡, 边个会咁容易咁重口味?
香檳B3樓有個後生的有得玩... 要加錢... 門口貼晒字..."後花園".
另外深圳向西村有聞名的後欄妹... 可以真軍的... 只睇你夠唔夠POP.
上環興隆樓有d可以屌屎眼,但系年紀真系幾大下,Ching唔怕可以一試。我就真系NMCOT。

CHING勁啊~見多識廣,佩服佩服!
試過一次已經冇興趣,其實唔夠小西爽
對後花園興趣不大
Cumshots 發表於 2014-9-23 15:07
那個囡囡可以被狂抽插c眼?

你真係睇得AV多,係咁咦插吓就有,做完你收得工兼要抖兩日,收你幾錢呀
回復 因果 #11 的帖子

北角似乎好多
回復 magicboy3288 #5 的帖子

那個囡囡可以被狂抽插c眼?
試過亦不外如是
我覺得呢樣野係要同條好熟嘅女玩, 而且係頭幾次, 屌到佢瓜瓜叫果下過引, 點都唔及屌西西果種滑滑感覺
未試過可以一試, E條心癮未完你總會心掛掛

個人... 試過一次之後完全無晒對後門的需求0.0
個次單一目的... 只能說有了件心事, 附送有身材...
其他... 有年幾, 有氣受, 無身型...
秘密行者 發表於 2014-9-24 00:06
你真係睇得AV多,係咁咦插吓就有,做完你收得工兼要抖兩日,收你幾錢呀

咁你玩得少囉, 我之前去花園街有個任你玩, 輪流一前一後咁插都得.
睇人既o者.
回復 ffan #17 的帖子

插完後又插前,甘前面米變埋屎窿?條女都好癲下定系佢好似d AV甘灌左腸先黎

如果系,我都想試下。
又前又後,洗唔洗换袋先?
Bingo14 發表於 2014-9-24 10:45
回復 ffan #17 的帖子

插完後又插前,甘前面米變埋屎窿?條女都好癲下定系佢好似d AV甘灌左腸先黎 。

幾耐之前?係咪泰泰? 地點,pls!
thx.
未接受到
接受唔到

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:46