初次去首爾,初次在首爾

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上月初老闆突然跟我們說不如下個月初去首爾出差,我心想,有沒有咁爽呀?我都未去過韓國,雖然唔知有沒有時間出去,但都要上來做下功課先出發。

好彩到步第二晚就有機會出去行下,雖然都幾夜 (差唔多九點),於是立即飛地鐵去到驛三站,8 號出口出去一直行,看到COFFEE SHOP (唔記係STARBUCKS定PACIFIC COFFEE那些就左轉) ,直行一分鐘就見到好多CHING講的QUEEN'S MESSAGE,剛好門口有個哥哥仔用英文問去不去MESSAGE,本來仲想行下,但諗諗都成9半,攪完仲要返酒店聽朝仲要去開會,都係費事,於是就跟左哥哥仔入去。

入到去門口有個姐姐同你交待價錢 (200000WON/40MINS),話MESSAGE沒有話仲有EXTRA喎,價錢同之前爬文的一樣就進場。老闆娘問下你邊處來,當然答HONG KONG啦,隨口問下多唔多香港人來,陰陰咀笑話都幾多.....

先係地下有個地方沖涼,好似日式的澡堂但係沒有浴池,咁沖乾淨後出返換衫地方,一切自助,換浴袍都自助,好笑就係沒有褲的 (好坦盪盪) ,心諗一陣仲要出返大廳先可以上房的喎..... 諗一諗,有個男仔入來更衣室,問OK未,答OK,但沒有褲? 佢話沒有...... 咁出去就去搭LIFT

上左3 樓出門,又係樓梯,始終坦盪盪有D唔慣,快步跟上,到尾房敲門後,看差不多就進了。

目測是33 C左右,瘦底,真波 (係假都好真下,軟軟地有質感,唔係有D一模有舊嘢係入面個D),唔係好幼但一定唔係姐姐組,可以用少少英文溝通。

佢會先叫你除左件浴泡,跟住入去沖涼房有張床全身洗,似睇BM個D都有齊,仲有毒龍添...... 唔HEA做,再洗乾淨抹身出返去床,先來一個KISS,不過我不太習慣和女女親太多,所以跟著他親全身,再到環保吹,吹左成五分鐘差點走火,上套先女上,跟著一會換男上,努力幾百下就出。

同其他師兄講一樣,脫套後會沖水後先掉,問點解話保障大家.... 但英語有限講唔明白,咁沖身返床坐一陣,吹水,女女話佢剛來過香港,來了四日三夜,還把手機中到香港玩的照片給我看呢!(7 月份),在床邊貼著,好有GF FEEL,又乘機抽下水咁,差點想再來多炮,但身上沒有帶錢,不敢亂來。只敢咀咀 (現在先入肉?) 但已經夠鐘。

女女著衫後仲會整下髮型,慢慢來咁,(夾髮!!!),係床邊望真係好有以前望住條女的FEEL.......

第一次的經驗很好,下次有機會可以再諗諗。
Thanks for Ching's report, I will go to Seoul this weekend
回覆 讚好 不讚 使用道具

得40分鐘?我還以為有1個鐘...打算11月去

师出成功,那后面肯定更加精彩啦。。等师兄的报告哦

多謝資訊,明年出發!!

支持师兄

謝謝分享!!~

回復 BHJIL #1 的帖子

Good report on Queens Massage.

Brings back good memory when I was there a few months ago!!

CH

恭喜晒,我會參考呢編

回復 weilee #3 的帖子

其實我沒有計住鐘的,反正要做的都做足,要玩的都玩夠,唔催鐘,做完仲可以吹下水咁,咁夠的啦。
沒心理壓力下,剛剛好

當然有D師兄金槍不倒,咁耐左都OK掛?

回復 fortunerfamily #4 的帖子

沒有囉,因為得兩晚有機出去,本來走之前個晚有機會出去,點知D WON用晒 (我唱左好少去),同唔記得幫戶口開海外提款,住的附近D找換店唔唱港紙 (頂!人仔就唱!!!)

所以只出一晚

回復 chryo #8 的帖子

yes, i think this is a good experience for me to just have the first "message" experience overseas. this is better than "tea" in taipei i tried before but sure this is not at the same level (professional vs c鐘)

回復 BHJIL #11 的帖子

哎呀呀,可惜啊。那有经验了,下次就准备好和做足功夫再出发吧。。。

謝謝CHING報告, 我10月就再去試下, 200000WON好似未加價, GOOD

thank you for your sharing

感謝CHING用心分享

好驚比人賣豬仔

Sauna無得好似澳門咁揀女個樣最唔好!

多谢分享

Quite a nice experience in Souel,cogrz Ching.