[吹水] 新人第1次揾酒店妹, 事後有D問題想請教各位c兄

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問酒店妹一般都係點收費?
係咪有d係以時間計, 有d以Q計?
以鐘計通常又係幾耐為之1次?
C兄們入去前係咪都會問價先定比141個價佢?
前幾日第1次揾酒店妹, 因為小姐靚得濟, 咩都冇問就神推鬼使甘入左去
事後回想大概留左1個鐘, 不過因為緊張結果都冇出到, 但感覺好滿足
我就照141 ad個價比左1000佢,
幾日後想再揾佢但已經下線了, 上網揾先知原來佢地都係留7日,
唔知各位有揾開酒店ga知ng知再遇同1人ga機會大唔大?
雖然佢係東北人但廣東話都ok, 希望佢會再來港拉

係咪有d係以時間計, 有d以Q計? 以鐘計通常又係幾耐為之1次?
ANS: 限定時間內 1Q... 呢果制度全世界絕大部份地方都係甘計. 香港則一般限 45MIN

知ng知再遇同1人ga機會大唔大?
ANS: 你問囡囡自己本人啦... 你呢果問題似..假如你住係地點A, 約了好耐5見既朋友搭 1HR車 過海去地點B 食飯, 係果度見到靚女WAITRESS, 互相投緣, 她問你可時再來... 我估你都有可能會 O 咀...
我還未試過酒店囡。。再攢點來自: iPhone客戶端
我都想知呀
如果做多一次加幾$
系咪環吹?

多數都係架啦HG
做起來時節奏!算唔算急
師兄出來玩,記得不要沉船!小弟的提點!我就瀬過嘢!
講到咁正,要試下
我都未試過
放心D去搵啦,
打個電話,約時間, 到地點
上到去岩入,唔岩走
入到去,點點玩直接講,
唔想DM, 睇多D報告~
做完比錢走
依家心癢癢, 真係一條不歸路
本來諗住剩係抽插就滿足
依家發現吹同車先係最舒服...
睇多D報告,小心唔好被人掉包。
回復 catho #10 的帖子

時慢時快甘, 但我做做下肚痛, 又唔知點解忽然閃過中招ga念頭, 所以縮左= =
之後佢就錫我lin同黏我比那春袋, 不過我弟1次, 怕痕, 所以叫停左佢, 之後都係吹下同女上, 但係因為我去之前2日打過飛機所以出唔到,
我話算不如休息下
佢就話不行, 不然你不舒服, 然後繼續
最後我覺得好累, 就攬住佢吹水算, 佢講左句不饒你, 之後錫左落黎
感覺佢服務好好, 早知去之前唔打飛機, 以後亦要睇少D A片 = =
多謝CHING分享
多謝分享
andyning 發表於 2014-10-1 13:15
回復 catho #10 的帖子

時慢時快甘, 但我做做下肚痛, 又唔知點解忽然閃過中招ga念頭, 所以縮左= =

最尾有無出到

有些Ag會定期send短訊通知你有新囡囡到!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:57