Day 1佔領東堡機艙 1Q半

簽到
名稱:東堡
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼上次2日走過澳門性地(金池+D1)後, 我地兩兄弟再次出發. 可惜並唔係上次臨尾所講既東龍套票, 只係東堡, 因為永成怕太攰.

套票有分好多種. 老手如達兄可SKIP
不過大置上都係4種: 1. $2098 (女+師父工) 2. $2398 (女, AV房+師父工) 3. $2598 (女, AV房, 2個師父工或BB浴或刷背) 4. $2998 (女, AV房, 2個師父工+BB浴, 45分鐘DUP + 刷背)

註: 所有師父工唔包括大脾筋, 我買套票既時候$2998係寫45分鐘DUP既, 去到變左30分鐘前列線.如果要大脾筋, 要加好似係$500, 套票可用BB浴+刷背(冇記錯)再加$200 轉2 PART大脾筋連出1Q

又係朝早我買完套票去左做野先. 我揀左$2998, 諗住玩哂所有野, 唔掂都係一次唔會返轉頭. 好快朝早做到5點幾就係威記接埋永成就CHECK IN. 放低野坐陣就去食飯, 食完飯9點半出發佔領東堡

更衣室月記女女都幾好, 又幫包毛巾, HIGH下HIGH都幾過隱, 又吹得. 獨立浴室好有私隱. 讚! 大堂比我地想像中細. 坐得愈出愈著數. 因為入面比條柱遮住. 仲有野圍住, 好似自閉咁. 雖然星期四, 但係都幾多人. 坐陣睇埋電視就行SHOW. 都係空姐, 醫生, 警察, 教師行黎行去, 冇乜FEEL. 跟住仲有水池揀女, 小弟想出左Q先.所以用BB浴+刷背(冇記錯)再加$200 轉 2 PART大脾筋連出1Q. 各CHING留意, 部分女係唔做大脾筋. 鐘意果個就問果個, 或者問經理. 千其唔好問同場其他師父工.

出完完左返黎做埋兩PART師父工, 我同永成揀左大家既心頭好按. 一問之下先知出事, 原來女女係做大脾筋, 比另一女女呃左. 由其係祖記係唔鐘意月記既師父工. 識左個內地既CHING都幾好傾, 佢知我地留2日, 就叫我帶佢去我最愛既大富豪玩. 算食D野去揀女. 經理話冇乜女又冇房, 叫我地按左30MIN前列線.

等左陣有師父按就入房, 佢話係大富豪做過, 傾左好多計. 畢竟我係我既主場. 另外大脾筋同前列線都話東堡太貴(我自己都覺, 唔係AV房真係冇乜吸引力)

出返去又等左好耐先有女揀. 原來除左睇SHOW, 最近經理台張餐台係最好, 因為女女上完鐘上樓梯果度係必經之地. 有時又會有女坐堆黎吹水. 同埋好多正女係果度上黎已經比人MARK左. 坐係休息區既CHING根本冇機會睇到. 係衰在坐得冇咁舒服同睇電視, 有心揀女一定要坐果度.

終於有女揀, 係10幾個唔靚之中揀左個好少少既. +500 MODEL, +700 超模. 多數得個高字 我就揀普通女. 女女著空姐制服又幾好睇. 拖埋個喼幾PRO . 衰在學友面(揀左先知)同埋係咁叫我轉房. 永成又係揀左學友面, 兩兄弟黑到呢. 揀完冇耐姐就有個好索但冇波既上黎. 經理問我揀唔揀, 我話轉得咩, 經理話女女造唔開心囉. 我話咪係囉. 算啦. 我都唔想搞到佢唔開心. 即刻有位ching揀左。所以有心揀女都係餐區好。永成揀醫生, 好快入左房. 我就等左幾個字先有房. 期間女女帶我睇泳池, 女女話如果多女先會係泳池揀, 因為入面企唔哂. 我心諗: 屌! 大脾筋之前咪MISS左一次-.-' 坐左陣泳池區就入房.

女女先叫我訓低, 較返高小小張椅. 之後扣我安全帶 我D幻想就黎緊. 之後又問食唔食零食. 飲唔飲野果D, 有酒飲喎
我: 酒都免費, 咩航空公司黎架.
女: 係免費架
我: 咁whisky la
之後女女又扮教逃生, 不過電視機段片好好笑, 話要安全可以戴套. 另外可以上面入, 下面入, 同後面入. 呢個時間女女笑住話BU XIN. 我都笑左. 個人唔太好.
之後女女企左陣就上黎攬同啜我LIN, 我拉開左佢拉鏈玩波. 屌! 假既-.-' 但係佢戴住帽著住制服吹果下真係好正. 碌野仲要比唇膏搞到紅紅地, 又冰火. 之後上套女上, 狗仔, 除埋佢衫再幾個PO就出野, FEEL到女女都想快D做完, 但係做完又攬住傾計, 不過行貨. 沖埋涼就閃.

永成個醫生都係果D, 聽筒聽下, 問下症就上床搞. 都係果D啦.
出返大堂, 原來我地已經4點. 我地佔領左東堡8個鐘有多-.-' 最後沖個涼就閃. 返威記訓教.

總評: 第一次去覺得個場好靚, 師父工唔計大脾筋就小家左D, 玩過幾個場都計. 女女數量目側20-30個左右, 但好多唔掂. 冇GAME玩真係唔太岩我. 最值既係間AV房, 都幾似既. 但比2千幾玩1Q 仲要50分鐘, 聽講有D女仲會早走, 計最平既AV房都2398, 值嗎? 老實講. 我就一般. 不過人一世物一世, 老虎蟹都要做下男優, 佔領下東堡(師父工話好多人都係我呢個心態, 所以多人) 我同永成同一評價. 黎緊會有第二日, 老虎就返, 所以下星期先出, 見諒.

玩法: 85分 (AV玩法拉高返D) 女: 70分 場地: 95分(GRAND加埋AV房)
照片 2.JPG
最後附上個人覺得最佳位置揀女圖, 連遠望女女一野, 但女女質素不高

另外小弟亦在此支持香港學生,示威人士,和平示威令港人驕傲。689你個仆街陷家產落台收皮啦!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

thx ching.

"另外小弟亦在此支持香港學生,示威人士,和平示威令港人驕傲。689你個仆街陷家產落台收皮啦!"

Ching, give you a "Like"!

多謝師兄分享~

多謝師兄分享

支持學生! 爭取民主,689唔下台,第日香港冇雞叫只有長駐macau食貴野

支持CHING詳細包膠
但係小弟不才
睇唔明上半部內容
下半部終於明

好西利。。。第一次去就識選我噶位。。。

不過我冇心選女都係霸住果度。。。

Ling128 發表於 2014-10-1 00:45
繼上次2日走過澳門性地(金池+D1)後, 我地兩兄弟再次出發. 可惜並唔係上次臨尾所講既東龍套票, 只係東堡, 因 ...

同埋,我係唔識套票,多謝你套票資訊。。。

siudee 發表於 2014-10-1 04:35
支持學生! 爭取民主,689唔下台,第日香港冇雞叫只有長駐macau食貴野

早兩日係香港禁鐘仔都話做埋我做上街 驚到時冇得做

回復 阿力達 #9 的帖子

我係臨尾先識坐果度喳 早d坐可能揀到正野

阿力達 發表於 2014-10-1 10:55
同埋,我係唔識套票,多謝你套票資訊。。。

老手到咁都扮野

Ling128 發表於 2014-10-1 11:59
老手到咁都扮野

達兄唔用套票,又點會知呢。

Ling128 發表於 2014-10-1 11:59
老手到咁都扮野

我係 walk in 客。。。從來冇用過套票

Ching is a good observer, agree to most of your opinions.

借問聲師兄,師傅工唔計大腿筋咁有咩揀?
琴晚去左信德,果張manu 無你講果個$2598,$2998都無你講咁詳細,淨係話任意、混合,好彩有師兄教路先知。

多謝你既分享

thanks for your great report  !!!

回復 mcsss24 #17 的帖子

去多幾次
或者去到問經理
咩都清楚晒
到時記得出報告