[元朗/大埔/上水] 廣州長髮淫妹~~新女速遞

名稱: 美足樂
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/2274-元朗-足浴保健-美足樂.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次又有新女女介紹。
呢度就系福康街 。美足樂
每次老闆娘一有新女,就即刻點名留比我。
而今次我就食左件長髮淫妹
囡囡叫做瑤瑤 來自廣州  
有吸手波,條腰幾fit 睇上去無生過。
沖完涼,入房開始揼
開背都有力水,feel 到五系亂咁泥。
按摩過程一D都無偷懶,下下用力同我按,推油時,
推完左邊推右邊,力水夠力,有耐性同好用心去推
之後先踩背,踩功直頭堅,好靈活,無論力度同穴位都好好,
好過d大場技師,按完後就落油推背,比佢推完成身興恰恰
揼多陣間,開始掃下個屁屁,哇好爽啊。
可能我少俾人掃pat, 佢只手真系搞到我好hi舒服,慢慢慢慢就扯埋旗。
之後我一轉身,囡囡已經除曬衫褲。
我有錫佢linlin,舌尖舔lin頭, 玩咗一陣,
女女做BM, 漫遊全身, 之後請我食埋波餅, 錫耳仔, linlin,
到奶車底, 吞吐旦旦, 奶袋食蛋有齊,正!正!順勢吹奏
用條摩打俐尖乃我9頭, 一下一下咁乃, 跟住含住棍身上下吹奏,
深喉送上,吹功真係一流, 吹到細佬爭點射精.....
試了才知道原來女女蕭功好撚利害,忍不了叫停口由她坐上來搖咗一陣
然後再床邊狗仔式勁插佢,吊到啪啪聲响仲話要我大力啲插!
最後衝刺到射出來一刻簡直勁爽爽。

喱d就系老闆娘。whatsapp 比我嘅相
1079670432.jpg 1131797884.jpg

依張就系,我去嘅時候。

喱個就系我完事後見到,另外的短髮美女。
回復 Superplayer #1 的帖子

開大?幾$
多謝師兄分享
叫佢着吊帶絲襪,正好多
順便比埋老闆娘電話我
多謝師兄分享
Seems  good, can I get the host contact please
多謝師兄分享
3條唔同既女喎, 咁師兄食左邊件先?

又係廣告, 去到會換包
正啊來自: iPhone客戶端
似廣告,但最緊要,真有呢幾條女!
多謝師兄分享
多謝師兄分享 !!
多謝師兄分享
恭喜食到正女, 謝分享
very good ar brotherand thanks for your sharing!
一水水 有都唔出奇既..不過呢間野話有力水按又真係唔太信lu....
回復 Superplayer #1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享~!
Seems very nice.. Thank you for your report..
by the way I have tried this shop previous months ago, but no such young lady before.
anyhow, good luck
師兄食好野來自: iPhone客戶端

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:35