W Spa Beauty陀地幼幼靚女Sandy,32C大波,PINK LIN,完全征服我!

簽到
名稱: W Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43134-尖沙咀-水療SPA-WSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡:陀地幼幼Sandy

樣貌:芳齡18,陀地靚女,鬼鬼地,人靚聲甜,清純得意,特別嘟住咀。

身材:身材正,32C大波,PINK LIN,幾高,約165CM,皮膚白滑。

技術:乖乖囡,聽教聽話,有車牌(可能我靚仔),環保吹,有69,騎功唔錯!

服務:前後待浴,好細心又溫柔,有耐性,不吹鐘,不趕時間慢慢同你玩,
真係貼身享受!

過程:今日打去W Spa Beauty問一問,有禮地安排好時間, 上到間Spa,環境好好,格局有特色,
裝修新穎,私癮度夠高,最岩偷食,一入後,見到一張可愛既臉,正是靚女陀地Sandy,
芳齡18,青春少女,超級幼幼,得意可愛,坐一下,吹下水,感覺佢好乖,完全冇撈味,
Sandy話岩岩出來做,原來係新女,真係掂啦,之後佢幫我除衫,佢有佢忙我有我忙,
佢既迷人身材已令我扯旗,長腿,32C大波,仲係PINK LIN,皮膚白白滑滑,
揸住我對手話叫我幫佢對大波按摩咁話,呢D粗重功夫,等我呢d粗人做最岩既啦!
揸到爽哂!一齊沖涼,一路沖一路用32C大波磨身,叫佢慢慢來,佢乖乖聽話就慢慢同我玩,
有水中簫,佢都小弟好硬,差D走火,浸浸浴,降降溫先,佢對大波真係好好揸,
有唔想離手既feel,佢幫我洗白白好乾淨,抹乾身上床,先同我按摩,按得算ok,再來推油,
雙玉手推到我鬼咁癢,同其他女仔相比,Sandy感覺俾我好溫柔好體貼,
當我係男朋友咁用心侍候,加上個樣索到欲火焚身,尤其係個氣質撩到我心癮發作,
捉住我對手放係佢對波上,佢話我揸得佢好舒服,我即刻考車牌,冇避,得左,有得車好開心,
可能我靚仔,原來靚仔真係有著數,奶蛋蛋啜袋袋,環保吹奏,個咀仔含我碌野實一實,
見佢個鮮鮑咁正,玩69,幼幼鮮鮑好好食,佢吹左好耐,好舒服,吹到細佬硬晒,
真係小D定力都唔掂,前奏感覺佢投入過我,好似嘆緊我咁,上套正場時,全程好自然順暢,
鮮鮑窄窄,多汁,Sandy完全征服我,我諗呢d先係真正既正,最後抱住幼幼玩掛鼓,
出左好多,爽到暈, 跟住事後浴,食煙,再吹水,比家用走人,臨走有 goodbye kiss。

有d唔捨得Sandy既服務同態度,事實上真係態度好好,超乖乖,師兄必試。

多谢分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

真係正爆WO 可以一試

多谢师兄分享

回復 shyurd #1 的帖子

Thank you for sharing.

多謝師兄分享

多謝師兄分享

very nice figure thanks for sharing

多謝靚仔師兄分享

多谢分享

thx for report

多謝師兄分享

回復 shyurd #1 的帖子

感謝師兄用心分享

Very nice body photo, thanks!

感謝師兄用心分享

多谢师兄分享

多谢师兄分享

身材豐滿~~

謝師兄分享

the balls are not bad. thanks c hing