[賽後報告] 樂樂38F超級巨乳夾腸仔,好似打梗真軍咁,仲有毒龍深鑽,環保吹奏技術一流

簽到
名稱: 樂樂
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/28565-深水埗-一樓一-樂樂.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日放工後立即打電話book"樂樂"...古唔到咁順利一book就ok..上到房開門見到真人好好笑容..胸前南北半球睇到我眼都凸埋,天然長曲髮嫵媚非常,有9成似我覺得真人靚過相...之後大家就好casual 咁傾下計, 除衫沖涼, 有超大波bm, 大波夾腸仔,水蕭又深又正

上到床訓係到等佢黎服務,直接先黎全身漫遊,接住到我致愛嘅毒龍鑽,鑽左大約幾分鐘囡囡轉身從我下面訓底然後環保吹,樂樂好識得用條利係龜頭上不停打轉真係好爽,細佬當堂硬曬我立刻捉住佢個頭用細佬係咁插佢個口,一d都無黑面價得加分,當feel到有d想射,叫佢訓底到我服侍佢,囡囡條頸好敏感輕輕錫下已經有反應,然後再玩下對超級大大波,見到時間都玩左咁耐所以叫佢同我帶套,樂樂攞左個套之後然後用口同我帶套,我叫佢扒底台高pat pat,諗住仙玩狗仔式點知佢企高叫我從後插入,企係到做我都係第一次(感情唔錯)然後捉住佢條腰大力咁插….插插下條女彎底身台高一隻腳玩半邊燒鵝比(古唔到條女都幾多花式)然後男上大力咁插,囡囡一d都唔示弱出動”收音機”, 你出”收音機”我都有九淺一深來對付你,到最後都係不敵樂樂比佢夾爆左.佢同我除套之後抱住我係床上休息吹下水(好有女朋feel)…又問我剛才做得舒唔舒服叫我比d意見,同佢吹水真係好開心,然後去沖涼,前後待浴都好細心一d都唔馬虎,沖完涼仲同我沬身著衫之後走人
女女身材唔錯

感謝師兄用心分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thank you for your tharing
影到腳趾就更好
感謝師兄用心分享
多謝師兄分享
謝謝師兄分享
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
回復 qunali #1 的帖子

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告