[賽後報告] 子君dup骨正宗, 揼得舒服, 勁多姿勢砌得Happy, 真係揼得, 吊得, 乜都得!!!

簽到
名稱: 子君
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26297-深水埗-樓上骨-子君.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早排見到有師兄出子君報告,話佢手骨吾錯.大場出身..唸住有時間去會會佳人試下佢D手骨..琴日收工之後俾電話屋企老虎話公司加班,遲少少返黎!攞完假梗系拿拿聲去搵子君按摩.....俾電話約實時間費時系門口排隊....

上到去房,開門一見囡囡好好笑容咁同我打個招乎,見到佢系個幾唔錯嘅囡囡!!個樣都幾風騷,入到去子君笑住咁攬過黎我對手就自行摸佢對波,一除發現都幾有波路,滾搞咗一陣就去沖涼! 沖涼仔細, BM推完全身,水簫好落力吹, 水簫都吹好耐, 驚好快走火啱佢停住上床再黎

上到床佢先先幫我按頭部穴位,放鬆放鬆, 之後揼骨,開背骨功夠正宗,有大場師傅手法,力度夠,穴位準,特別照顧腰部, 揼, 捏, 揉, 時輕時重力, 揼完感覺成身松嗮, 好有精神, 抵贊, 到推油,力度又適中,因為我唔受力,好專心來來回回咁推,無偷懶, 再轉身同我推埋胸,間中玩下我lin頭,好鬼痕, 佢對大波來回搖下搖下,引誘我用手揸住對大波揉捏一輪,又啜埋linlin, 聽D朋友講推前列腺可提升性功能,咪啱子君推耐D, 倒上精油芊芊手指輕輕r下r下袋,玩下兩粒旦旦, 再二手揸住袋袋..又用指尖輕挑鳩頭..爽,功夫做完再衝多次涼返床上再享受其它服務

落床之後先子君鍚我個身同LIN,好舒服佢再含我細佬環保吹,雪雪聲,多口水,搞到我硬曬,好快出真水~(早食早享受!)~上套先女上上下un,多真水,轉男上車住插,插落去好濕好暖又緊~ D水多到爆, 雙腿夾得我好緊,呻吟聲唔係好大,但夠消魂(個人認為)再從後入, 玩狗仔, 再一輪急攻後衝刺發射插多廿幾下出野
發帖很用心啊!
多謝師兄分享!!!
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
謝謝師兄分享
謝謝師兄分享
回復 muopo #1 的帖子

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
我都好像dup!
多謝師兄分享
回復 muopo #1 的帖子