[唱K-GF] 佐敦日本城

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇c兄去過,軟件如何,收費怎樣?請教一下。
回復 yip2007 #1 的帖子

9點黎有時有驚喜
十年前曾經是我其中一個主場,不日會再去試。
舊時好似係就地埸
十點後會多D
而家D靚妹成日掛住篤手機,無X癮!
after 10pm most of them are locals, or norhtern locals, and lots of them take "coke", quality is only so-so, I have never met one who is really beautiful.
回復 yip2007 #1 的帖子

sometime is good for night dance but the bill is being expensive nowadays.
感謝各位c兄解答,想問問鍾錢,同隧道費分別是多小,就地場嗎?
有,呢期都仲有KEEP住去
早場基本全北 不過都有識過幾個陀地係返早放9/10點
夜晚通常好景少少 不過你預有50%都有HI野(一個鐘去6次廁所)
一支BL 3舊幾 坐女400/HR到
唔多興開牌頭隧道費 多係自己同女DEAL
或者同呀媽8下 D呀媽有D會答你
Manutd4ever 發表於 2014-10-31 18:23
夜晚通常好景少少 不過你預有50% ...

當年係度有個幾索既相熟囡囡,真係一個鐘去六次,搞到我以為被玩、發哂爛渣。原來佢係有難言之隱…。
Manutd4ever 發表於 2014-10-31 18:23
夜晚通常好景少少 不過你預有50% ...

收到,唔該晒師兄
多謝師兄分享
have been there few times within this 3 months arround 500+/hour after 9pm there are some good young stuff not much but some ONLY, but as brother jt1 said, lots of them take "coke" and "k" someone claim that he is the owner said: "IN HERE YOU CANNOT PLAY ANYTHING NO GIRL WILL GO OUT AT ALL NOT EVEN GO OUT TO EAT, ONLY DRINK IN HERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" the staff are very rude as well, only if you want to get some girls to drink with then you can go but if you want a little more, then the "owner" may tell you "YOU CANN'T PLAY OR DO ANYTHING HERE!!!!!!!!"
回復 little_penny #15 的帖子

我早兩年都去過一次呢間, 遇到類似睇場警告(不可對囡囡太過深入了解)..... 之後當然費事再去啦.....
頑皮仔 發表於 2014-11-4 16:49
回復 little_penny #15 的帖子

我早兩年都去過一次呢間, 遇到類似睇場警告(不可對囡囡太過深入了解)..... 之後當然費事再去啦.....

如果真係要溝先有下文就太浪費時間啦。
回復 yip2007 #17 的帖子

"深入了解囡囡 = 伸手入去摷囡囡"..... 邊有咁得閒去溝囡囡喎
多謝分享,報告詳盡來自: iPhone客戶端
一般般
價錢相對囡囡同服務來講,有點偏貴
偶然有後生陀地,但係太極宗師
唔開大酒大約晚舞四舊左右

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 00:04