韓式馬殺雞 + Sex bar (另附上韓式Night Club 備忘)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

行動人數 : 3條淫棍 ( 1條韓國仔 , 1條廣州仔 ) 本人之老死
攻擊目標 : 1) 韓式馬殺雞 (안마)
                  Subway line no.7 江南區政廳站出  or
                  Line no. 2 宣陵站出
                   2) Sex bar    (섹시바)
                  line no. 2 阿峴站出

第一撃 : 首爾市內多個地區都有韓式馬殺雞玩 , 但必須認住韓文 (안마) 之字樣
         因為經常無用英文打在招牌上
        (其他城市亦如是,入內問清楚價錢,過程大致一樣;
        不過有d場按摩同攪野要分開房間進行,因為不是全部房都有洗手間的 )

平時都有去sauna 但未去過呢間,因為太貴 .
      朋友去過口碑很好,件件可供食用

此場位於江南區,地點屬於有錢人區,消費較貴
       門面裝置幾豪華,比長安洞,新村的sauna要好,價錢亦多幾萬won ( 港元$1 = 韓幣 116 won )

一入門口交台費 18 萬won ( 唔洗我比 ,我兩個朋友比 ; 我們有個協定生日唔洗比 )
       比完錢於櫃檯有一粒粒的補藥送,平日係唔食的,但今日羅番粒備用.

入房(三人必須分房,臨入房眼神交流,各報上一個淫笑)
       房內格局很好(大浴缸,洗車底椅) 雖比不上東管的豪華在韓國巳是幾好啦 !      

侍仔細心問要飲些什麼,再說很快會有女來為你服務
         (一般在안마的地方是不可以點女的,除非你是熟客仔,彈女亦是一次起兩次止的 )
       不過入閘前我d老死巳表明最索個件先比我 (牛一優惠 )

躺在床上不到5分鐘,有女在門口溫柔的叫嚷……..
       推門入來 wo wo wo !! 不枉此行!!

曲髮至肩膀,大眼,紅色 low cut 一件頭短裙 , 有波路 (係條街見到都忍無可忍的女子)
       眼光光望住佢,她回應一說:哥哥我可以入來嗎? (下面開始是韓文啦!)

她先幫我點支煙,跪下來幫我除鞋,除衫……….
       床頭櫃放左部 CD機,佢係手袋羅隻碟出來,開始播歌第一首歌…….
       (김조한 )사랑이 늦어서 미안해  一首很HIT的情歌

佢走左去浴室放水,我就一邊食煙一邊聽歌一邊格住塊玻璃睇住佢除衫 ……….
      佢一面望住我望佢一面除,我頂佢個肺除剩個bar同under就停,仲要係度淫笑,

攪到我食緊煙d塋灰趺左係大比 , 你老尾呀!!

開好江水,她叫我入去;準備了牙刷遞比我,我就一邊浸一邊刷牙一邊望住佢的性惑白色underwear
     (三角地點好似好小mo,睇到d睇唔到d,好似專登引我禁)
           佢係度沖洗緊張椅,浴缸無服務自己浸完上水

佢叫我坐埋椅度,就用那條不知多少人用過的老泥布開始刷刷刷 !! 刷刷刷 !!
      跟手沖水就跪係度幫我吹左 5 下 , 係 5 大下 ( 我數住)

上床等佢自己沖完身出來,巳摟住條毛巾.
     我躺下來佢就幫我做mask,跟住幫我剪手甲.
     十分鐘後反轉開始按摩,都幾舒服.

言談間知道她是釜山妹,24才,她亦知道我是傷港人……..
     她亦計劃到傷港玩 (個個都係禁講 )
     另外我亦跟她說今日生日,她好奇怪問我無女朋友陪妳嗎?
     提起我的傷心事,但都算佢有良心,佢話今日就當佢係女朋友啦!!

按按下佢就坐上來係禁磨,感覺到她的毛毛係我大比同細老附近……磨都磨到我反哂眼
      正在淘醉之際,覺得佢月來月濕,說時遲那時快……好似入左去 (上左袋了嗎?)
    望住佢,佢合埋眼;我問佢有用袋嗎?
    她說:services ( 意思係免費贈送 )
    我蹬大眼推起佢,望一望自己條野,真係濕林林,反光家!!

都唔知講物好……..條野仲好軟軟地,
    佢好似知道我在擔心………..佢用條wet tissues (萬)我細老佬….
    跟手吹奏起來,仲很用力的吹……當唐老豆姓物都唔記得左

她說: 괜찮아요 ? ( 你無事嗎 ? )
    我回應:快d上袋做啦 !!

望住佢,佢眼仔look look 望番住我,的確幾難得的美女
     死就死啦!!唔唸禁多啦!做完先算啦…….
    不到十分鐘比佢攪掂左…….

完事後問番佢是不是經常不用dom dom ,佢話你條野仲紅紅地都幾乾靜,見你生日services 都無問題啦!

之後沖完身,佢番來羅左支人參精比我飲,一邊飲一邊想起來好似未食粒補藥喎?
     現在食定下場就應該有料到啦 ! ( 一生人第一次食.補藥 , 仲連埋人參精一齊食 ) ……………      

第二撃 :   Sex bar 有很多不一樣的形式,比較舊式嘅會陪足你全晚
                  有d只可以溝女羅電話no.,不可即場開波
                  (形式同 韓式Night Club 相似 )  文章最後會講一講 “韓式Night Club”

食完頭盤開門見到兩個老死條女,亦屬中上貨色
                 (不過都係我哥件最頂引 )

出去坐的士,朋友出雞我出豉油,坐部黑的豪一豪佢 ( 黑色的士比普通的士貴一倍價錢 )
            go go go !!  向阿峴洞 ( 아현동 ) 出發

落車開始掃描 , 好多都自僱經營 ,韓國仔有舊相好,行到好入一齊去左一間大d有多房提供的섹시바
           選了一間較大的,我同廣州仔坐低, 韓國仔同keeper 在門口密針,跟住淫淫笑 …….等女到

( Sex bar 其實同大6 d 淫k 差不多,不過有房比你就地正發和訓一晚 )

吹水期間,心口月來月興…好似興到落條野到,但係仲未硬 (藥力發作?)
              唔理禁多….照飲 !!
              有女入來,3個著短裙樣貌中等 年妃大概廿678……以下叫佢地6,7,8
              打招呼報上名來 , 其中6仔叫pearl (不知道聽這個名多少次了)開始飲酒做大爺,其間唱下歌仔,抽下水.

開始飲酒做大爺,其間唱下歌仔,抽下水.
              韓國仔拿錢出來比tips,戲玉來啦………….

6仔 先彈起身……..較暗左d燈光小小,跟手表演脫衣舞
                  佢除低上衣到腰,黑色bar,白白的skin,7仔8仔坐係我旁邊按住我對手;
              6仔洪左埋黎,心口對住我,動口不動手,原來心口中間收埋粒花生比我食
                 跟住7仔8仔分別畏我兩個戰友食青瓜條同紅蘿蔔條,
             8仔仲含左一淡辣醬同韓國仔打車輪一齊食紅蘿蔔條,睇都睇到我硬哂

谷得好辛苦,想即刻去貨……
                 6仔坐上我大比係禁磨,冬冰冰的冬天,對手放係佢大比中間,雪災都無有緊啦!!

玩左兩粒鍾,大家分房攪
                房內只有一張小床,尚好有一個小浴室.
            涼都無涼,拉高佢條短裙,扯低條黑底,
             (在冬天韓國妹亦經常著短裙,行街係佢地後面經常想這樣做),
             呢次有帶袋啦 !! wo wo wo !! 爽爽爽 !! 插插插 !! 反轉佢……射射射 !!

攪完沖涼……即訓死左 !! 
    訓醒有驚喜,睡中蕭,諗住Maggie Q 食埋morning Q , 完成生日3Q.

出門口老死們問我:生日開心嗎?
        一切安排,包括佢特登早d起身叫條女幫我吹,有此老死,哈哈哈!! 生日點會開心呀 ?

韓式Night Club :   係韓國叫 Night Club 的娛樂場所 , 和傷港.馬交有好大分別
                                嚴格來說是沒有駐小姐陪坐的,場內之女仔好多時是三五知巳一齊去玩的.
                         她們不用付入場費,通常消費很小錢就可以玩一晚
                               目的有兩個 1 ) 呃酒飲
                                                    2 ) 溝番條仔

記緊帶夠錢去玩,因為3至4個人隨時洗兩工百萬won.
               帶唔夠錢去亦唔好玩的,場內什麼都係錢.錢.錢.錢 !!

有大廳同房之分別,價錢當然係房會貴好多啦!
               入左房第一時間醒幾萬won比個侍仔,跟手開支酒
               ( 因為d女係 ‘bye’ 金主義嘅,見到支貴洋酒對眼會發光家….. )

侍仔收左你錢,會好努力拉d女入來陪你傾計 飲酒
               過程中唔可以抽水的,一定要扮君子.扮很小來這些場所.
               但亦唔可以唔出聲有冷場,盡快交換電話no. , 因為通常佢地好快會走
               ( 不過是不須付鐘錢,因為她們一般不是出來做的 )

過一段時間見侍仔拉女入來嘅速度慢左,即刻再醒幾萬won ( 千其唔好手軟 )
               他是你的米飯班主嚟家 !!

時間夜左留意大廳d女走到7788, 就出盡辨法留d女坐耐d,可能即日亦有運行的……..
               第2日 10個8個交換左電話no嘅女,總有一兩打電話來的.
               到第3日 就唔好忘記約其他女出來食下快餐啦 !!
               ( 交換到電話no表示成功機會巳超過 5成啦 )

睇完要+分啊 ! 打到手軟家 !! thank you !!

..thanks!..
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks detail info

thx for ur info

many thanks

nice report...thanks..

kimchi呀
神州版加完呢邊都要加

回覆 #1 manlala 的帖子

多謝哂!! 你太客氣啦!

waiting for your updates

and belated Happy birthday!

good info, thank u

good report

support

多謝提供的資料

不過你是否同韓國仔一齊去才有這些服務

我自己去又有冇機會玩??

how long r u living in 韓國?? i try many diff country gal~ the best service is 韓國 gal!

韓妺好似好好玩wor

回覆 #1 manlala 的帖子

Thank you for such detail report.
I will bear tht in mind next time when I visit 首爾

could you give out direction. bro will know how to go there.

感謝您的報告分享

a long report... thx a lot

另一面韓國很好的分享 !! 謝謝 !!

thanks bro