W Spa Beauty新女陀地coco,18歲幼幼,靚女model feel,青春少女無撚敵,附浸浴淫相

簽到
名稱: W Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43134-尖沙咀-水療SPA-WSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相貌:陀地coco,靚女model feel,樣靚又氣質,乖乖女,笑得好開心
身材:白滑大波,纖瘦身形,白滑膚色,走肥,修長美腿,妹妹超窄
服務:冇得彈,冇黑口黑面,囡囡悉心前後侍浴,極有禮貌
技術:全程自動波,深度無止境大車牌,最難忘就係吹得好鬼正

打電話留位,老闆留左新女陀地coco俾我,好後生,18歲好鬼幼,堅係青春少女無撚敵,樣子好甜美,靚女model feel,有氣質,感覺乖乖,165既高度加上34C既身材,真係Fit到爆

跟手佢開始同我除衫褲, 我見到囡囡身材正到爆,點會忍得到手, 雙手幫佢除衫,順手玩對軟熟大波,手感一流,陀地又高又好波,確實好難得,大家吹吹水,同聲同氣,破冰後熱情奔放,十分合拍,GFF,囡囡越睇越靚,好笑容,細心,態度一流,拖手仔去沖涼

沖涼時, 夠晒主動,佢又沖得好仔細,識用對大波來做body massage,波推好舒服, 一邊洗一邊摷熱情如火,有水簫,之後係浴缸水中大戰,一路浸一路揸落去天然靚波,好揸手,互相係咁摸來摸去,同咁好身材既陀地靚女一齊浸淫浴,真係人間享受,佢一身沐浴泡泡,玩戲水,玩到細佬扯起晒,淨係呢part已值回票價

上到床後,coco好主動,同我按摩推油,細路女,力度算過得去,推到我全身上下都好興,雙玉手好有觸電感,之後又慢慢錫我,繼續車下,大車牌,大車大咀 ,好有女友FEEL,我唔執輸,摸摸修長美腿,啜佢兩粒lin,揸揸佢個波,摔摔佢個妹妹,環保含吹瀨啜錫全身,吹簫吹到雪雪聲,成支野都俾佢吹到濕左,佢吹功好唔錯,會望下你咁電死人,吹得好鬼正

上袋女上,妹妹超窄,有真水,互搖好有女友feel,有嬌滴滴既叫聲,見佢纖瘦身形玩龍舟掛鼓,搞到佢開始入肉,加埋撩人叫聲,令我心跳加速,轉左幾個pose,最後就男上加速,真實叫聲令我耳仔軟晒,無幾耐完事,大戰後,同我攬到實一實,再車多輪,沖個身,放低家用+tips,送上goodbye kiss好滿足咁離開啦

總結:陀地coco有樣,有身材,有長腿,仲有大波,中意GFF 超值一試

食唔食得過(是/否)?食得過,十個yes

謝謝師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

走肥身材, 正. 多謝師兄分享!

she is so thin.

正. 多謝師兄分享!

多謝CHING分享

多謝師兄分享

slim body,多謝師兄

Thanks for sharing

出浴照~正ar!

多謝ching分享

多謝師兄分享

回復 teenchi #1 的帖子

多谢發圖介绍...

回復 teenchi #1 的帖子

Thank you for sharing.

多謝師兄分享

very nice figure thanks for sharing

身材一流,正呀!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

睇完第一張相已經硬曬.