[元朗/大埔/上水] 元朗長腿靚女!必食之選。

名稱: 美足樂
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/2274-元朗-足浴保健-美足樂.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次又系講返美足樂
老闆娘,前日打電話。
同我講將會有件長腿女神。
並且曾經迷倒,整個元朗
雞骨蟲,身材非常只好,
直頭系模特兒嘅材料。
未生過小孩,帶有粉紅色linlin,真系好罕有
然後老闆娘就發咗幾張相比我睇。
我一睇就知佢可以迷惑眾生,相信衹要有碌柒,都會急手急腳,想去拮佢窿。
1167108945.jpg 2129744819.jpg 1436489159.jpg
並且我又問多幾句。
有冇得環保吹蕭先,或其他野先。
老闆娘話佢通通都有。
含吹瀨啜樣樣得。
之後我九秒九沖咗上去。
過程唔洗多講,好爽皮呀!
窄西,成碌鳩都系距d口水。
完事比埋錢。同老闆娘傾佐陣。
又見到有一件,啱啱係房出泥。。。。
個樣斯斯文文,好似啱啱訓醒。
但系著住超短裙,加上男裝恤衫波波凸屁股翹!
系男人望到都想,汁佢一劑
勁既,就好似av 嗰啲後母情節!
之後我又乘機坐多陣。
望下女仔,點知條斯文妹
換咗套衫。原來想落街買野食。
我就即刻捉住距影到一兩張相先。同大家分享下。
136872830.jpg 1213008372.jpg
之後就一齊落樓,各行各路,講明後日,過來插柒佢  :laugh2:
多謝大家。謝謝  :laugh2:  
How much totally
Thx
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝ching分享

very good!!!

寫手哥又出動 收開幾錢個post?

回復 Superplayer #1 的帖子

全餐什么價

多謝師兄分享

又黎,係咪真ga

其實佢出一次我去一次 結果係點哈哈 每次都見唔到 佢一出post 我有時一日有時兩日就去 可能都咁岩喇 唔係100%肯定無既 不過只係可能我時運高 每次都見唔到師兄見到既野 講到呢個位....咁我味好似曾主席...梁生見到好多我見唔到既野

我每次講嘅都係真,都系真心分享比大家 ,既然你連去都未去過就話假嘅 ,咁冇嘢講
1683767360.jpg 273615027.jpg

回復 saisai2009 #11 的帖子

maybe時運高

saisai2009 發表於 2014-11-12 11:39
其實佢出一次我去一次 結果係點哈哈 每次都見唔到 佢一出post 我有時一日有時兩日就去 可能都咁岩喇 唔係10 ...

可能要擇啱日子先會見到 唔係既話去到會撞野

今日上左去 係有呢條女 亦都試左 長腿必食..身高得163 164 可以長到點  
波算叫做係大 不過可惜無驚喜 另外粉紅色 可能你既粉同我既粉有點唔同 我見到果粒啡啡地 可能一日變啡 搵個師兄上去望下粉紅定啡
服務算叫做有喇 都唔求有咩服務
樣子 可能我有去過其他場 有所比較 我只比較我覺得最好對最好(純個人感覺)
輸佳x 碧x 水x 銀x 雖然三間同一間 輸雅x新x呢兩間應該唔係同一間 輸安x 報告再次完畢
順口一提 另一斯文女 緊係斯文 落田咁既樣

saisai2009 發表於 2014-11-12 11:39
其實佢出一次我去一次 結果係點哈哈 每次都見唔到 佢一出post 我有時一日有時兩日就去 可能都咁岩喇 唔係10 ...

我都中哂伏啦 呢個樓主靜係識開POST 美足樂  
去到搵佳佳 有人聽電話 5分鐘後去到話有客 我完能左90MIN 都仲鎖門未出黎 吹漲
寫手樓主 真係好假=] 唔係條條女都可以影相 好明顯係美足樂老細啦

永遠唔會再去 FAKE黎

回復 Superplayer #12 的帖子

寫手樓主靜係識開POST 美足樂
去過一次 全吉房 90MIN完事一個人都無入過黎  
去到搵佳佳 有人聽電話 5分鐘後去到 話有客 我完能左90MIN 都仲鎖門未出黎 吹漲
求其搵左件麻麻地既雲南妹比我
開大先知 個身有陣味(似藥味)即刻龜縮
又吊死屍 唔識叫(仲要笑) 火都黎 求求其完事跑出門口
其實唔係條條女都可以影相 你應該係美足樂老細

事但喇。。。。我住得近 只係每次去都失望咁解

幾高咁喎

推推

睇隻腳瘦得有d恐怖...估計patpat冇乜肉 ?
唔好撞