[搵囡心得] [越南] 識食係胡志明一定用 wechxx

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟第一次出 post. 打得唔好請見諒.

因為去工幹, 尋日飛去 HMC, 到步同同事食飯, 番到酒店都成 10PM. 一支公悶悶地就落酒店間 BAR, 一開個 WECHXX, 就見有女女 HI 我. 講左兩句就問要唔要佢過來. 心諗一早都知 WECHXX 相頭不能盡信, 所以本住人一世物一世, 試下啦.

過左陣, 女女話到左, 我就去 LOBBY PICK UP (因為佢冇房卡一定上唔到樓), 一見都幾 OK, 細粒瘦底有波後生白淨, 英文都講到兩句, 咁既硬件就梗係唔要按摩啦直入器肉. 上房吹左兩句佢就吹我細佬了. 環保吹完就帶袋上馬. DIU, 一入去, 咁撚緊既. 不過可能佢緊張, d 反應就有 d shy. 服務就冇乜啦.. 都係男上到完事. 完事一問, 原來係 21才學生妹, 唔怪得咁有青春青澀既反應啦.

價錢 usd 60 (一粒鐘) + usd 15 (taxi, 因為我 hotel 遠 wor, 是撚但啦). 如果過夜就 usd 120. 不過我都係對過夜有保留, 所以短鐘. 今晚再 WECHXX 搵下其他女女先!
而家貴左好多!
thx for your report bro!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄, 之前係咩水位到? 越南初玩唔熟, 所以唔係好清楚... =p

21碎

越南D女其實都唔差㗎!

都係幾正 ga... 可惜今晚冇收鑊. 有 d 後悔冇搵番尋晚個妹妹. 尋日都真係太好彩了.

同你 say hi 個 d 女都可能係 agent, 或者可以試吓叫佢介紹其他女

貴重物品放係酒店夾萬,120USD過夜都好抵食

thx for your report bro

Great report. Quite helpful for traveling.

多谢巴打给tips,下次都去试试

重点在于年轻新鲜吧~21岁。

21 is so young~~~ overnight gotta be careful! thanks!

回復 sigmap #1 的帖子

thanks for provided more hunting source

Vien Dong has good high quality girl

Not bad la
Easy to find and reasonable price
LT @120USD should be considered

75usd worth it啦

那些agent 照片都假的~
不過跟他們聊英文很有趣~

sounds very reasonalble cost and key point is only 21 yrs very young and should be some kind of fresh

资料有用,多谢師兄