[唱K-GF] 金多港&#服務態度一流

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日上去完旺角有D時間上一上去金多港玩。
因為小弟多數晚上去金記,加上唔係成日去。冇心水號碼,叫經理安排。
佢搵咗一個叫&#嘅女。中女(金記邊到有後生女!)。樣貌順眼、可以接受(我要求唔係好高!所以你唔收貨唔好怨我!)。小肥、但勝在大波!
服務就好唔錯!洗車底,水中簫。濕波推完。上床再乾波推多一轉。再全身"乃"完(包括做門)再吹。完程有笑容!
跟住佢用妹妹磨細佬,磨到我"慶烚烚",差小小入咗去!條女好似唔介意!之後上私家套(我鍾意用岡本0.03、好feel。身了要緊!)!開波!
完事之後重幫我按背同大腿。按到電話響就沖涼、俾錢、走人!
評語:&#號交足工課。態度好。可以再試!
師兄你咪講柒衫呀,而家個個都用手機睇舖屎,打密碼真係冇乜人識睇。
講番#柒衫係番日嘅,睇過啲師兄報告列佢為痴女系列,應該好好砌。
想揾後生啲#29啦,我就未試過#29,但幾個師兄都話佢後生又靚女咁話。來自: iPhone客戶端
回復 xyzxyzxyzxxx #2 的帖子

29好旺場!可惜今日冇開工!
好嘢係值得期待嘅!來自: iPhone客戶端
回復 xyzxyzxyzxxx #4 的帖子

咁除咗29,你重有冇好介紹?
想問問CHING地址在那
大俊仔 發表於 2014-11-26 03:58
想問問CHING地址在那
five 街來自: iPhone客戶端
多謝師兄用心的分享.
27加29雙飛最正
個個人都講29好好。但係冇人提過27。
回復 47434923 #11 的帖子

搵27就不如搵32, 32白滑啲.
回復 47434923 #11 的帖子

#27小肥有肉地, #29身型好!
但毒龍同吹就#27贏, #29就嬌小型, 入後門真係七情上面...
回復 Midgirlfans #12 的帖子

兩個都試過...
但係#32唔係好頂得後面, 成日叫做返前面...
#27好頂得下, 上次雙飛頂好耐先話頂唔順叫我搞#82先
回復 bigdickknight #13 的帖子

29真係七情上面, 入佢後面都叫禍啲米呀(亞媽呀四川話).
佢唔係好想做后面.
Midgirlfans 發表於 2014-12-3 13:46
回復 bigdickknight #13 的帖子

29真係七情上面, 入佢後面都叫禍啲米呀(亞媽呀四川話).

#29 可以中出?
‘後面’入!指後花園定狗仔式?
47434923 發表於 2014-12-3 16:48
‘後面’入!指後花園定狗仔式?

梗係講後花園 唔係點會話頂唔順
回復 Midgirlfans #15 的帖子

係啊...而家佢話唔可以用狗仔式做後面....
而家紅左唔同晒...
以前佢會死忍...
o個期有次臨走時佢仲話:"響呢度我都叫後生靚女, 有做齊五味, 點解客咁少?"
而家做到褲都著唔切...
回復 Midgirlfans #12 的帖子

上次再試27,可能太攰,又可能飲左酒,佢頂唔住強攻後門!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:50