[囡囡推介] 口爆+顏射李師師,無比刺激,極之興奮,毒龍超深狂鑽,頂級環保吹,夠放又夠淫,樂而忘返

簽到
名稱: 李師師
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/16536-荃灣-一樓一-李師師.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

身材:皮膚白又滑,高高有長腿,係我最愛,波又大。
技術:水簫,波推,夾腸仔,漫遊,六九,車牌,毒龍,環保吹,口爆,顏射。
服務:服侍沖涼,好甜美既笑容,有講有笑,nice到爆,完全符合我既要求。
態度:熱情,主動,完全配合,屬於積極分子。
賣點:樣夠姣,夠情人FEEL,技術夠好,夠好傾

今次去荃灣玩,咩野囡囡好,使咩諗呢,荃灣貴生樓有位名妓李師師,
好岩我既口味,book定佢,叫佢留個西俾我上去屌,就即刻趕去,上去前,
自己買支紅牛來飲,補下體力,一陣屌撚爆李師師,去到唔使等,上到房,
李師師開門,開始打下招呼,攬下佢先,發覺有對野頂住,視線向下望,
對波事業線有D深度,囡囡幾高下,所以佢雙黑絲長腿好吸引,一個好姣既笑容,
熱情如火既感覺,樣貌嫵媚,眼仔碌碌,very charm,夠情人FEEL,氣質非凡,
睇到我鳩到硬,真係正呀!我就拿拿臨除佢件衫,光脫脫,見到對野彈出來,正,
大家車上起來,由小車,慢慢到中車,直到大車,大車特車,車入去沖涼,
走入去浴室,我話我要好舒服喔,佢打左個OK既手勢,就開始玩我碌野又細心沖洗,
又來波推加夾腸仔,本來我條野頭先已經硬硬地,俾佢咁舞兩舞,夾一夾,
就硬到成支金剛棒咁呀,洗完後,佢將我支國塞左入佢個口度,食雪條咁款慢慢食,
唔好話俾佢搞,連睇到都high呀,事不宜遲,咪沖啦,乾個身出去激戰,車住上床,
床上我由佢發揮,舌由頸邊奶到下面,然後錫LIN奶袋,毒龍超深狂鑽,夠放又夠淫,
六九吃鮑,囡囡多汁多水,環保吹,頂級組,係咁深喉同打轉,吹功好掂,
淫眼睇實我來吹,吹到細佬頭流晒水,到咁上下我叫停,叫企住俾我篤呀,
一野插入佢個西既時候,佢果聲大嗌,搞到我好有快感呀,係咁出晒力隊呀隊,
大力隊左輪,見有D feel,叫佢訓係床到,男上女下,繼續出力隊 ,
又係咁食波餅爽到暈,隊隊下,佢出動收陰機,加埋D叫聲鬼咁好聽,見佢個咀咁性感,
實在忍唔住,抽出來口爆+顏射佢,搞到佢個咀成口精,真係興奮,好想下次再想爆多次。

相關帖子

回復 agtiiy #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

谢谢师兄的分享和推荐

睇到眼凸凸

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享!!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

唔錯 幾好身材

好引诱人的一对导弹啊

回復 agtiiy #1 的帖子

名妓巧吸引

she is O.K.

多謝分享,可惜5係杯茶

師師身材,越來越正。謝謝分享。

多謝師兄分享

咁好嘅囡囡,點可以唔支持

多謝師兄分享