[賽後報告] 【童顏巨乳服務型】天后美少女雪儿,37F大波BM,全身走肥,玲瓏浮凸,肌膚冰清玉洁,粉紅妹妹紧窄兼湿润,仲可以玩埋潮吹!

簽到
名稱: 雪兒
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/13855-天后-一樓一-雪兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭: 青春無敵少女可愛,大眼睛水汪汪, 尖尖面型,長髮飄逸, 美艷有氣質, 靚女幼幼類型

硬件: 約37F大真波, 全身走肥, 玲瓏浮凸,膚色好白滑, 粉紅妹妹緊窄且多水

服務: 前後侍浴好熱情, 水中簫bm, 深喉環保吹, 六九互吹送瀨蛋蛋兼袋底, 口爆顔射,仲可以玩埋潮吹!

經歷: 系公司食飯聽啲同事話天后有靚女,細細打聽下原來講梗天后雪兒,同事話比我知呢個雪兒服務好最值得去試試既原因係雪兒夠嗮嫩口,勝在年輕貌美,聽完細佬即時有反應,馬上去捧場! 去馬! 開門雪兒好好笑容哩係門後,細細粒,對波顯露出來令到我爭啲流出口水,麵條身型, 前突後突, 好鬼誘惑, 佢大眼碌碌轉,眼神極有電力,青春美少女型, 非常之吸引! 立刻入閘,

入閘後先送上細車一輪,再細心幫我除衫掛衫沖涼, 洗勻全身再梨大波bm,巨乳夾腸仔,水中簫仲有深喉, 爽! 床上好好招呼, 兩條肉蟲攬埋一起熱情相吻, 大家提前進入狀態,佢主動開始做前奏,波推全身,粒奶頭掃屁股之間既縫隙,搞到我周身痕,跟住錫Lin Lin, 瀨旦旦兼袋底舔議線, 烈焰紅唇吞噬我支火紅肉棒, 深喉環保吹, 快慢有序,條利尖又係鳩頭挑逗,口水多到連細佬都濕嗮, 十分之舒服! 抵贊!我又啜下佢lin lin ,楂下大波又卒下支西,啲西水開始黎料,上套叫雪兒先女上, 唔知系細佬太大仲系佢妹妹緊窄,要楂住條野慢慢坐上黎,入到洞穴有緊逼感, 對大燈對住我, 巧吸引,我大流口水, 揸住把玩取暖, 唔捨得撒手,玩掛鼓, 玩推車, 雪兒都無黑面仲好好配合,爽住推爆!
Thanks for sharing
感謝師兄用心分享
thx for sharing
看來唔錯!
感謝師兄用心分享
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
感謝師兄用心分享
回復 mahbn #1 的帖子

多謝師兄分享報告
多謝ching分享
多謝師兄分享