【今期MODEL級幼幼女神】Wonder Spa Beauty 新女陀地fion,44吋長腿模特,乖女幼幼,pink lin,妹妹超窄多水多汁!正!正!正!

簽到
名稱: Wonder Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43135-尖沙咀-水療SPA-WonderSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相貌:陀地fion,model身型,天使面孔,瓜子麵型,明星氣質,青春無敵,笑容滿面

身材:白滑大波,175cm纖瘦身形,全身走肥,44吋修長美腿,pink lin,妹妹超窄多水多汁

服務:冇黑口黑面,前後侍浴,極有禮貌

技術:有細車,大波bm,頂級環保吹奏,粉紅靚鮑激情六九

今日鳩痕即刻打電話俾老闆留位,咁啱有新女陀地fion今日第一日返工,老闆話俾我飲頭啖湯,有咁筍嘢真係揸到寶,約定時間好快去到,上房見到fion好後生,19歲幼幼,青春少女無敵,天使面孔,model身型,明星氣質,十足乖乖女,175既高度加上35C大波,真係Fit到爆!大家攬住上下其手搜索一輪,令到細佬好快起身,fion都好識做馬上同我除衫褲仲幫手掛好, 見到fion啲身材Fit到爆,

我又幫佢除衫褲,大家肉帛相見,對大波係到璗來璗去好鬼得意,順手玩佢對軟熟大波,皮膚白滑手感一流,巧揸手,陀地又高又有靚波,確實好難得,大家吹下水,同時又相互抽下水十分之合拍,fion越睇越靚,笑容滿面,熱情招呼,聽教聽話,跟住拖手仔去洗白白

沖涼時, 夠曬主動,佢又沖得好仔細,唔求其,大波做body massage,波推全身好舒服, 邊洗邊摷熱情如火,仲水簫送暖,奶埋袋袋果D,叫佢幫我試下乳交柒,一一照做,唔偷懶,WOW,好精神!之後浸浴,忍唔住揸住對波同佢車左一輪,囡囡笑住問我鐘唔鍾意,肯定鍾意到仆街啦,同咁好身材既陀地後生靚女一齊浸浴,真係天上人間至尊享受,一齊泡泡浴,鴛鴦戲水享受到震,玩到細佬扯到砰砰聲,淨係呢part已值回票價

之後上床先body再漫遊落去大比!含住我條鐵筆吹。吹功一般但係好努力去同我吹仲系唔叫唔停口果隻。睇住佢吹蕭時個樣都feel到想射喇!個樣有D可愛又有D傻咁對眼望實你時既無辜樣真係好想即時就插佢喇! ! !叫佢上套摸下佢妹妹濕嗮喇!睇來佢反應都幾好!女上慢慢坐上去妹妹OK窄。搖左幾分鐘女女叫聲已經大過我既喇! !換我來主動出擊用狗子式直接攻擊佢妹妹。揸住佢條腰狂插幾十下就出咗! !大戰後,同我係床度攬到實一實,再送上細車,再次服侍沖身,之後放低家用+tips,送上goodbye kiss好滿足咁離開啦
fion2.jpg fion.jpg
Thank you for your sharing. How Much?
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄靚相報告分享!!!
Fion 好正!!

Long Legs ????
the girl photo is not bad wor c-hing

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

女女俾唔俾食鮑鮑呢?

多謝ching分享

多謝分享

回復 mingyun #1 的帖子

Thank you for sharing.

Very good 囡囡,價錢多少?

嘩不得了大波靚女一定好多人排!

多謝師兄分享

回復 mingyun #1 的帖子

thank you for sharing ching

very nice figure thanks for sharing

Thank you for sharing so good

多謝師兄分享

sounds very good!!thx ching...will try later..how much by the way

多謝師兄分享

very very very good ar and thanks for your photo report brother!

多謝分享