紫荊之感官物語(愛與情慾之外)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從上次做完jenny之後,體驗過隻手遮天既感覺之後就一直到今日先有時間上去,可能抑壓已久今日想玩得開心D,所以前一日就已經做好唒功課決定一探Ruby
因為已經有左目標,意志力堅定既我,一定唔會再比主持人既推介所引誘,哈哈
準時到達直入尾房,開窗整口煙先,無耐Ruby就入黎,可能怕左我既煙味,只係微笑點頭就出返去,不過從側面睇到Ruby身材均勻,線條突出,加上性感打扮應該係一個惹火人物
之之整整之後,ruby就入黎,係微弱燈光下都覺得佢真係幾索五官整體感覺都好靚,有點嬌兒既味道
瞓低比ruby按下,開背就知見得下人,應該學過下野,按功不俗,不過我仍為ruby可以做得更好
Ruby既性格都好開朗又健談,一路按一路同我吹……水就算係黄色話題都ok,一路按一路吹搞到我都興興地
到左落油時間,Ruby帶點挑釁性既推油,將現場既溫度進一步推高,曾幾何時我話過未轉身都唔會手多多,但係我係一個偽君子,慢慢地我伸出手來,向後突襲,好彩ruby無學過功夫,整係叫我一陣先,唔好啦,我采佢都有味,妳越叫唔好,我就越要做,唔知係ruby忍唔住定想同我玩下,係我patpat位到r來r去一時又按下我個珠江三角洲位置,搞到我舒服到想叫出黎,不過我最終忍唔住投降轉身
轉身之後,我無視世人既眼光,下定決定心要清佢場,見ruby慢慢俯身而下,我就逆流而上,由上路先入手進攻,緩緩拿下兩側障礙,然後慢慢伸手入去解開路面既最大障礙,到目前依階段都未受到任何阻礙,人既本性係貪婪,既然一切順利就緊係要得寸進尺,不過正所謂三軍未動糧草先行,等我食點水果先再出發,頭先ruby攻擊我既珠三角時竟如此囂張,現在我一個轉身,準備射妳個三家姐,見到ruby個樣難受得來又帶點享受,可能難受是我這一種長途機,享受可能我侵襲佢既金三角,但我都無得寸進尺,留返一點點餘地比人,費事咁快清人場,但我都已經享受今日既清場行動,我又打得痛快,佢又清得過癮,再望一望ruby個樣咩都值回票價,我對今次既行動係好滿意!
家用550
技師:Ruby
靚女度:9/10
身材:9/10
惹火度:9.5/10
噃啅指數:10/10

回帖獎勵 +50 元錢

謝師兄分享
多謝師兄分享
謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝師兄用心分享
多謝師兄分享
恭喜師兄成功清除路障,為所欲為。
very good and thanks for your sharing brother!
多謝分享
多謝師兄分享
多謝分享
謝謝師兄用心分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享!!
多謝師兄分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:54