[賽後報告] 青春無敵嘅大波雪兒,37F大波水靈大眼,唔單止青春後生佢嘅服務好LUN咁多,有前後侍浴,水中簫,環保吹奏,毒龍鑽,口爆,西水顏射,樣樣玩齊乜都得,超勁

名稱: 雪兒
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/13855-天后-一樓一-雪兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

青春無敵嘅大波雪兒,水靈大眼,皮膚白滑,笑容甜美,全身上下散發著青春嘅魅力,小妹妹仲會縮陰,無比惹火嘅翹臀加上37F大波睇到我眼都凸埋,真係極之養眼!睇四仔打HJ幻想住嚟出火都好正,雪兒唔單止青春後生佢嘅服務好LUN咁多,出乎意料之外!服務如下:有前後侍浴,水中簫,環保吹奏,毒龍鑽,口爆,顏射,西水顏射,G點潮吹,咁多服務一定係我cup of tea!

偷雞搵囡囡,上網睇到有對37F大波雪兒兼後生貌美就好想小佢,book定時間, 去到準時上房,開門見佢後生靚女,十分NICE ,一對燈凸嗮出黎,脹卜卜靚波型令到細佬既刻硬鬼嗮,全身走肥,曲線身材身材Fit到爆,馬上入房先來個溫暖抱抱,試車成功,再互撩,未沖涼已經係床上互撩狂車,摸一摸小妹妹已經濕嗮,跟住佢話先沖涼然後先慢慢服侍我,除衫沖涼,見到佢婀娜多姿嘅身材,白滑肌膚,高聳嘅雪白大波簡直係秀色可餐,不由自主咁揸實黎玩,又揸又錫lin lin 錫到佢典來典去,搞到條嘢硬如鋼鐵咁,佢好識做,轉身攬住我就BM上下磨,手不停係下邊掃,細心幫我洗,洗到乾乾淨淨,接住又跪低水蕭仲要係冰火侍候,瀨袋啜鳩,手口並用,又奶又啜成條吞嗮,好似想啜嗮我d精出黎吞落肚咁,技術一流!睇住佢個嘴含住條腸,對眼好似識講野咁,我就好enjoy!

上床仲正,我主動先,用把口含住佢兩粒乳頭又瀨又啜,爽到佢呻吟美妙動聽,轉身佢攬住我由上至下瀨啜到淫樣盡露,撩得我欲火中燒,再使出銷魂毒龍鑽不停攻擊我C眼,條脷出出入入,好靈敏,鑽得我又酸又痕,之後幫我做環保吹~我就同佢講做耐少少佢都冇黑面,連我個袋都照顧埋,跟住直簫橫笛,上下吹,快慢吹,好俾心機吹到雪雪聲,爽到我好似到咗極樂天堂咁,唔多講上套女上啪啪,速度全由佢掌控,叫聲好淫!撹到我全身酥麻!睇中時機我來個鯉魚打挺,返過身黎!換男上加速抽插,ML叫聲真實,我有摸下面真水多,仲有一個就係特別緊小妹妹識得縮陰,我最終都喺不敵佢下面嘅緊緻快速抽插係佢嘅淫叫聲中爆射!事後仲幫我除套,用紙巾抺乾淨, 又一齊沖多次涼,仲幫我著衫,服務好專業!!!!

對腳好幼
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

感謝師兄用心分享

咁好嘅囡囡,點可以唔支持

看來很好!

影到腳趾就更好

回復 hknijiao #1 的帖子

多謝師兄分享!!

多謝師兄分享

回復 hknijiao #1 的帖子

多謝分享。 對腳好正

多謝師兄分享

多謝師兄分享

slim and long legs! It's worth a try! Thanks!

新手報到,好想去玩玩

多謝師兄分享

搵日睇睇,多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享