休息幾天、 再見啦

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

名稱: 陀地自己友FiFi
地址: 佐敦 佐敦道 19 - 21 號福樂大廈 10樓
(港鐵站A出口轉右 │ 屈臣氏與嘉賓商業大廈中間入)
電話:  6352 5311 (敬請預約)
類型: 樓上骨
網址: https://hk.zh141.com/zh/A23266-佐敦-樓上骨-陀地自己友FiFi.html

其實妹妹都唔系經常番工、陀地必選呀 休息呀义下電呀!合家歡湯水,桑寄生,豬腳湯,豬腳一隻,桑寄生、牛大力各40克,桑寄生能去祛風濕,舒筋络,補肝腎,強筋骨,牛大力則有清熱潤肺,強筋活络,豬腳含豐富動物膠質,三者合用來煲湯,對身體關節大有禆益,遲下再見啦、各位新舊Fans!香港超級靚聲皇,唯獨我不可取替呀, 再見啦!索索索女人味!嘻嘻嘻
回復 admirer #2 的帖子

記得先預約!
祝假期愉快
回復 mickys101 #4 的帖子

再約再約吧
几時開反?祝聖'誕快乐來自: iPhone客戶端
回復 admirer #7 的帖子

幾時呀哈嘻嘻
回復 dee2013 #6 的帖子

謝謝預祝新年快樂
祝菲菲新年快樂,身體健康,青春常駐。
回復 Paulsiu69 #10 的帖子

多謝你!性生活愉快! 敬請先預約! 多謝先! 嘻

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:03