弘大kiss room 2q 報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

多謝各位Cching 指點,小弟先識去弘大同初試kiss room ㅡ k plus.
廢話少説,先講點去先,正如前輩report所講一様,弘大exit 1直行會行過keb bank 及你會見到右手面有過停車埸.k plus 就係停車場後面.行出exit1, 不要過對面馬路.

去到停車場後面個建築,你會見到k plus 個sign,行樓梯上二樓,右手邊禁鐘就會有條四眼韓佬話係kiss room. 回佢一句安讓哈細佬.
跟住用英文問,開價30 mins 4萭won 及1hour 七萬won. 原本想試一個鐘,但問佢有冇女睇,佢話冇.我再問佢d女幾歲?佢答skinny.原本想同佢講我要大波.但發現條友英文好水, 溝通唔到,跟住俾左4萬won 佢.佢叫我去廁所刷牙,刷牙後就入房等.

入房後,你會發現房唔係好大,有一張sofa 同一個細櫃.等左幾分鐘,條女knock door,跟住入黎,目測25,6咁,廋底a to b cup 咁,ok 樣, kr girl 话自己23 同埋係大學生,但不是my cup of tea. 心裹好彩叫左30 mins only.

跟住佢坐埋黎, 坐係我右手邊, say hello, 講句安譲hi 細佬. 頭幾分鐘都係自我介紹同問基本嘢. 睇個款佢好似想dup波鐘, 我跟住同佢講shall we start,跟住佢隊個頭埋裏,lip to lip and then a bit French kiss. 跟住佢話do you want extra service. 我答ok.

佢開我3萬hand job and 5萬blow job. 我定一定神,望一望我小弟弟,冇咩生氣, 仲冬眠緊,佢都睇住做大,都覺有d貴.原本想同佢say no. 佢就突然話,見你咁cute, 3萬blow job special price very cheap. 細佬跟手點頭說好, 俾錢,除褲拉高見衫俾佢kiss Lin 同環保吹.講真,好求其,想楂佢ball, 佢又葉問上身,會用手擋,你係點到佢個ball, 但佢會用籍口請你話你手好凍, touch 一陣係ok. 但想模佢粒的, 佢就避來避去,心諗, 條女係練武之人,覺得呢30 mins 俾小弟弟出野之後,同佢吹多兩句就走.

如是者,5 , 6 分鐘,出完野之後, 條女幫手清潔,求其用wet tissue 埋下小弟老二,再問我飲咩, 跟住出去拎coffee佢話會番入黎. 佢開門出去後. 望下佢個鐘, 留下來的timer , 仲有10 mins 左右, 再對番自己 mobile phone, 知道佢入黎時, 個timer 係計25 mins not really 30mins.

佢入番黎, 俾杯coffee 我, 抽多佢一陣水, 想模西,但佢的功夫係有d料到,不敵四手,鬼影分身令小弟處於下風, 心想叫雞叫左幾十年,都味試過咁冇癮,之後hug and kiss again,期間條女不斷睇過time Then we both left together.

小弟原本都冇咩期望, 都知自己黑仔遇上再世葉問, 算係抱著到此一遊的心態算, 都出左1q,埋單7萬won,如是者, 就出左去門口,這時咁arm 見到一個女仔衝入去,算ok 樣,加上arm arm 開工.令我有再次入去的衝動.

小弟宜家同緊隻老虎同bed , 打字打得好幸苦,呢隻老虎係好敏感的動物, 在性格上不是性行為上,會check我電話,聽日會打理個report.

Please add me more point thank all c Ching.睇唔到好多post.
回復 michaelgood #1 的帖子

Sofa Spot!

I support you writing of the report while laying next to your tiger.

Keep your report coming~

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

C hing
我都仲係韓國
不過kiss room未去

有机会得去试试下。。

佩服師兄在老虎旁出 report!

wait for your 2nd report

多謝師兄的支持.
真的很想去完成這個report. 但不知甚的,這幾天老虎疑心好重及具攻擊性. 令小弟未能在時限出report.真的很抱歉. 現在的我該什麽說, 就像少年Pi 的主角在船中漂流的情況一樣, 少年不能逃, 只能縮在一角偷偷打字, 面對老虎隨時打擊,我只能聽天由命.盡量幾多寫幾多.

承接上回,見到有條新女剛衝入kiss room 上班, 令小弟立刻有再幫襯的念頭, 先講下條女個樣先, 係個幾秒眼神的交流,佢大約20 to 23, young 個之前, 瓜子臉, 淡mark up , long black hair, 便服加老牛, cannot see body clearly due to jumper. 160 cm, sweat smile, 是我cup of tea.

咁辛苦都要打報告, THX CHING!

人一世物一世,要試下先!

Ching, thanks for your report part 1, awaiting for part 2.

就在半秒的思考,我的小弟弟戰勝了理志, 心想呢個世界冇咁多葉問再世既. 幻覺黎Je, 嚇我唔到.
轉身按bell , keeper 哥哥再開門.個女仔仲係在通道外面,佢一見有客,即刻縮入去.
我同keeper 講I want this new girl, 跟手俾4萬won, keeper said ok and wait in the room.
我就霸氣地轉身再行去toilet 刷牙. Then 跟住入番相同既房.
望下部I phone, 大約9 點, 知道玩埋呢次一定要走.唔知係咪佢剛上班, 等左大約10 minutes  先入黎.
望清楚佢個樣, 個樣好natural, 冇整個. 但仲著便服同牛仔褲.有些少baby fat. But very cute.
佢話 sorry, a bit late.
我答no worry it ok.
Then 我就單刀直入, shall we start. 佢話can I smoke first, 我心想ok.
跟住我就用聽一枝煙間攪慶佢, 抽高佢件裇狂摸佢粒的.

此時我已經上下其手.左手揸的,右手摸西.
面對34dcup pink Lin 胸勢, 我已經加藤上身, 將指插的速度提升至音速水平.
條女剛食完支煙, 已經紅到面哂,我地己經急不及待黎個French kiss. 佢將條脷頂到好行.
佢仲offer me free h j , 當然同佢說我願意。
我拉高件裇, 佢kiss 下Lin, 用手就咁出左第二q.
見個timer 仲有幾分鐘剩, 就同佢吹水.
佢説佢係學生, 讀緊nurse, working hours 係8 pm to next day 5am. 係學校holiday 上班.
此行my total damage 係11萬won, 試過2gals, and 出左2q.
Summary. 晚上去比較好, 多學生妹, 同埋如左arm school holiday, 可能有更多surprise.

Thx C兄 好野report

多謝師兄,早知夜d去.
食tea 時候去,得兩個女,揀左個瘦的,但無乜mood, not my cup of tea.

師兄辛苦晒,仲要比學費!

自由的空氣真寶貴!

多謝師兄分享

支持師兄報告!

睇完真係想即刻飛過去試呀!

第二Q 似乎幾滿意咁喎...
我上次都想去見識下, 但弘大離我酒店都好遠下, 所以最後放棄左

thank you very muchKOREAN 福仔 REPORT