{Wonder Spa Beauty水療享有盛名}kana豐挺迷人嘅雪白大波性感到爆,服務項目勁多,有大車,水蕭啜蛋瀨袋,頂級環保吹簡直high到暈,幾乎走火

簽到
名稱: Wonder Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43135-尖沙咀-水療SPA-WonderSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Wonder Spa Beauty水療享有盛名,搞到我都心思思,琴日有時間走去試下先,提前預約準時到達,個陀地靚妹入來,見到對腳又修長又著起黑絲引死人,睇到佢個樣都覺得幾好,170cm高度,42吋美腿加靚女,豐挺迷人嘅雪白大波性感到爆,見到都想搭,掂,全身走肥瘦底,身材比例好好,中長頭髮披肩,特別是笑起來甜甜哋,好有Model Feel,陀地囡囡叫kana,幾講得笑,唔會冷場,比老虎溫柔同靚好多,一路用對眼望住微笑,好笑容好態度,大家傾左一陣,幫我寬衣解帶,除埋Bra Pink lin波,蘿柚好翹,未開始玩我細佬已經扯曬,浴室教好水洗白白,服務又好,沖涼Body,水簫配樂,洗乾淨就上床,上到床,由得佢服侍,估唔到佢條脷又應真犀利,可以堪稱摩達脷,乃混全身,用波推,再波D 漫遊全身,釋放所有疲勞,血脈沸騰,差D比佢吹爆,佢幫緊我環保吹時我摸一摸佢下面,D水多,要求佢同我69環保吹奏,佢一二三就爬上黎,用個肥嫩靚西對住我張口,吞曬我碌鳩入去,深淺快慢吹奏,奶袋含蛋,深喉磨,好勁!條鳩俾佢吹到堅硬如鐵,爽到我用條脷疾速挑逗佢粒豆豆,再黎含住輕咬,正到佢打住冷震啊啊聲,香噴噴嘅雞汁流咗出黎,我又吸又舔,令我興奮到極。 kana知我將要爆發,極度配會幫我上套進攻個肥鮑,洞好窄~! 已濕~!! 插到好痛快,越屌越神勇~期間更黎番幾嚇碰碰車,插到啪啪聲!屌到囡囡淫哇大叫,~西水長流~ 轉番女上男下俾女女騎上黎搖,佢一路搖,我一路揸波。嘩!勁爽呀!之後再轉老漢推車,嚇嚇深插,囡囡下面D水標曬出黎,仲係度呻吟! HIGH爆完事,爆到成袋都係佢仲未停.. ... 極有AV feel !
kana.jpg kana11.jpg
多謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

請問師兄否pm囡囡名 同 no

多謝師兄分享!

多謝師兄分享

nice report

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享!

very nice figure thanks for sharing

身裁好正,多謝分享

多謝師兄分享

睇完成個人都硬曬

多謝師兄分享

非常令人醒神的一個REPORT THX!

2張相唔同人邊個先係

回復 yunqi #1 的帖子

Thank you for sharing.

回復 yunqi #1 的帖子

好似好專業咁