有冇師兄住過the continent?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

喺soi cowboy前面 風評好唔好? 預3月尾過去
都算幾貴 平過terminal 21個間 但貴過其他附近既3-4星 質素當然ok
回復 husky11 #2 的帖子

師兄想問下 總統皇宮飯店 (President Palace Hotel)  同 薩沙歐諾酒店Sacha's Hotel UNO
邊間好D,,因為咁多晚差100 港元.. 想知邊間近去NANA 蛇美同COWBOY?
回復 hebe003 #3 的帖子

dream hotel 好嗎
回復 ansonwkf #4 的帖子

SORRY..我以前去泰國都係純旅行.,,今次係想去酒吧..你講哥間我未住過
我都要問問師兄
預計3月會去BBK玩,請問CHING搭邊間AIRLINE好?依家去泰國係唔係免簽証?
BKK酒店可唔可以帶囡囡過夜?邊間酒店好?謝謝CHING
回復 danonball #1 的帖子

我去親都住continent, 近牛仔唔洗搭車。房都唔錯  但月住月貴  同佢係girl freindly 的

去年四月住過, 整體還不錯, check-in時發現廁所有些異味馬上幫我換到executive corner room,  隔天換回deluxe,但房間就稍微小了一點....nice view by the pool area....check Agoda, sometimes they have special promotion!
回復 danonball #1 的帖子

我覺得OK,不過經常需要等電梯。出差經常都會住果度。

個sky bar 都幾好。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:45