東方A場"都係果d"有相報告

名稱:東方水療會
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋晚單嫖獨吊 ,都係果d~入A場,沖涼大把女企晒響度,可能力力or com兄駕到,比佢揀女侍浴所以咁多女,我揀左個好笑容既普通豆,都係果d,吹吹吹吹吹,十零二十嘢左右,吹得唔錯,有幾嘢深喉。
玩game 又係果d,賽車衫幾好,冇得bid大個波揀女唔會中服,著住衫玩又有另一番風味。第一個超模揸波,睇落冇咩料到,揸落好軟嫩,皮膚十分滑,樣算幾靚,pat pat幾彈手 ,不過全程唔望我,入房既話恐怕雞運低於50%,彈!
第二又揸波,冇波既?彈! 第三個主要睇對面隻包,攬我果件頭頂煙味勁過煙灰缸,彈! 第四嘢吹簫,依?又係頭幫我吹粒豆?諗住有新女吹tim,依然吹功不錯,不過相頭不是我最愛東北淺輪廓白裡透紅樣,諗下先。於是第一round冇揀,悶悶地做一個C fu功,都係果d。
一等就等到成12點幾,又黎第二次game,都係果d,睇啱唔望我,望我睇唔啱,見到一粒85既豆幾好,叫佢啦,點知講錯左86(因為記住太多號碼一時講撚錯)原來又係幫我吹果個,佢好開心攬埋黎,是但啦,叫做有d緣,冇理由咁樣情況下落佢面彈佢換人。

我學習下懶鬼report'都係果d'既報告模式 :佢報鐘,背後摷佢裙底卒包攬攬,格住套裝揸下波,嘴下,都係果d。
入去沖涼,沖涼時攬下錫下車下,都係果d。佢跪低深喉吹,我示意趙下朗朗,夾下腸,都係呢d。

出去全身body,由手指乃落格肋㡳、乃link、波籮蓋、乃埋腳趾,都係果d,轉身乃背乃到C眼,C眼特別落力乃,我又唔驅比佢乃耐d,都係果d~

冰火吹、爆炸糖吹,囡囡想上套,我企起身叫佢吹多陣,佢又繼續吹,我示意想揪插深喉吹,企響張床頂住天花揪插吹幾十嘢,都係呢d。
上套男上女下幾分鐘,悶悶地搬佢上書枱揪插,插插下又搬佢去按摩床掛鼓插 ,插插下又搬佢入浴室,對住塊鏡車住插,車車下又上番床半邊燒鵝肶插,最後雙腿上膊插插下臨射拿出來除套射精落對波,都係果d。

吊到搬出搬入搞左太耐,囡囡怕過時間罰錢所以求其沖下涼出房。做個45分鐘上海式,都係果d,條女號碼868,服務都係果。

臨訓見到鐘意超模原來係佢既friend,在canteen食嘢傾兩嘴原來一d都唔cool,我話下次見到佢揀佢,因為係我杯茶。佢幾開心,一邊話好一邊枱㡳摷左我弟弟十幾嘢,我禮貌上枱底伸手入佢白色短裙又摷返佢幾嘢,都係果d。

條女乃腳趾時偷影左張相,都係果d,多謝收看。

谢谢楼主分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝有相分享

多謝師兄分享

「都係果D」回覆
「都係果D」支持
「都係果D」謝謝CHING
「都係果D」「都係果D」包膠

回復 selfsih300 #1 的帖子

囡囡很吸引!

都係果D 多謝
都係果D 分享
都係果D 支持
都係果幾句

短短時間 都影了張相

真係勇敢   師兄

成個報告,都係果d X 15次
另外有冇發現,多左好多平空族...
完全無空呀..太過份

絕對羨慕屎淫喇,伺浴免費吹都有十幾嘢兼深喉。。。我發現,根據我自已,賤兄,山伯噶評論,A場可口率真係高好多。。。。我會繼續幫襯A場,戒絕B場。。。

BTW, 你靚佬受歡迎,兼啲女平日多過週末翻工,所以唔好咩都賴我同com兄。。。

selfsih300 發表於 2015-1-14 15:35
自然d拿出來影就ok,達達響條女面前拍拍聲影先係高手!

咪毀壞我聲魚。。。我從來唔敢影東記場啲女,咪聽日就比淫問候:你昨晚干嘛拍我!。。。

pabx 發表於 2015-1-14 16:23
完全無空呀..太過份

淨係覺得多左好多磨豆屈水,但又唔係磨豆質數...

pabx 發表於 2015-1-14 16:23
完全無空呀..太過份

敢電兄咪長期mark實果件最大波黑豆囉。。。我就中意平兇妹噶。。。

阿力達 發表於 2015-1-14 16:34
絕對羨慕屎淫喇,伺浴免費吹都有十幾嘢兼深喉。。。我發現,根據我自已,賤兄,山伯噶評論,A場可口率真係 ...

B場比較好既軒經理過埋A場,加埋AV玩法真係好無聊,更加冇咩意欲去...A場尋晚侍浴好旺場,最鍾意呢種淫亂場面,d豆見我被吹時叫得咁大聲,認唔住過來納喊坐威...A場好玩好多

阿力達 發表於 2015-1-14 16:36
咪毀壞我聲魚。。。我從來唔敢影東記場啲女,咪聽日就比淫問候:你昨晚干嘛拍我!。。。

放心,被你影過囡囡聲名大燥,大把客既時候就要求你:拍我!寶貝!
尋晚見到個著白色晚裝韓妹好計靚,達達食過未?

selfsih300 發表於 2015-1-14 16:51
B場比較好既軒經理過埋A場,加埋AV玩法真係好無聊,更加冇咩意欲去...A場尋晚侍浴好旺場,最鍾意呢種淫亂場面,d豆見我被吹時叫得咁大聲,認唔住過來納喊坐威...A場好玩好多

衰公講到我心郁郁。。。

阿力達 發表於 2015-1-14 16:38
敢電兄咪長期mark實果件最大波黑豆囉。。。我就中意平兇妹噶。。。

短頭髮果個?
其它又唔係好平...可能我玩遊戲渣過相中超模,細細地但軟綿綿幾好渣,我又覺得ok woo

selfsih300 發表於 2015-1-14 16:56
放心,被你影過囡囡聲名大燥,大把客既時候就要求你:拍我!寶貝!
尋晚見到個著白色晚裝韓妹好計靚,達達食過未?

我上個禮拜入場冇見韓妹喔,不過3888我係唔會識噶。。。

selfsih300 發表於 2015-1-14 17:00
短頭髮果個?
其它又唔係好平...可能我玩遊戲渣過相中超模,細細地但軟綿綿幾好渣,我又覺得ok woo

相中超摸係幾靚女,不過我鐘情小公主多啲。。。

大波黑豆係長黑髮,因為經常扣唔埋鈕所以成日打開兇口噶。。。

短髮黑豆樣有啲cool,我怕怕。。。