[賽後報告] 木瓜大奶彤彤,BM,水中瀟,毒龍轉,冰火九重天,環保吹奏又含又啜又有深喉!事後蕭爽到我我暈哂大浪,真係冇命!一試難忘,回味無窮!

名稱: 彤彤
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/1128-元朗-一樓一-彤彤.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日公司休假冇野做,又好長時間都冇出來滾。上網見彤彤個大波俾我心思思,鳩痕痕。即刻攞電話約佢,囡囡話等埋我,真係抵贊!上到去開門見到真人,彤彤把聲仲好甜又溫柔,好好笑容,好健談,眼神淫淫哋,皮膚白滑,渾圓靚囖釉好鬼誘惑,入房攬攬錫錫相互抽水好橪正!傾左幾句就互除衫褲入去洗白白,!呢PART 係我至愛,啱彤彤慢慢洗,佢先幫手全身塗滿簡液,再互相BODY,左磨磨右磨磨,真係超級誘惑,跟住跪下水中蕭,先揸住我碌鳩磨佢咀唇,厚實嘴唇磨鳩頭好卵刺激,又用舌尖舔龜頭,痕到我全身顫抖,跟住單住我碌嘢,下下深喉到頂,全程用淫眼望實我來吹奏,口技OK,怕細佬頂唔順提前射精,就叫囡囡停口出去上床繼續!上床玩,佢對圓滑大波好好揸手兼彈性十足,粉紅lin lin,令我咀落去。吸啜一輪爽到佢lin頭扯旗,佢又不停玩我細佬,細佬反應強烈,好快起身響應,彤彤好識得照顧男人需要,即刻送上莞式全身漫遊,佢條磨利不停係我條頸,肚,手手腳腳處遊走,漫遊得幾落力,雙手系咁卒我細佬,令到細佬硬到砰砰聲,條俐來到細佬到,馬上環保吹簫送上,零阻隔無套吹奏攪到我差啲high到飛起,佢仲好似食雪條咁,時快時​​​​慢,時深時淺,吹到雪雪聲,佢一路環保吹簫,一路R pat pat連毛蛋都照顧埋,好能正!之後轉69互含,粉紅靚鮑魚多水多汁,冇異味,一品鮑魚。跟手毒龍深鑽都有,條俐尖入到盡,爽到細佬冇得頂!上套埋位, 先來個女上,彤彤d騎功一d都唔弱,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,快上快落,呻吟聲愈來愈放,一對大波波不停搖我就不停揸,真係吾識英文都要同佢sey very good啦!騎左一陣轉返男上,望住佢對木瓜大奶係咁fing 下fing下,望住彤彤咬住下唇既表情好爽,聽到彤彤啲呻吟聲慢慢轉大左,細佬好high咁加快速度插左一陣就出左野!出完野一路同我細佬清潔, 有講有笑。之後攬埋瞓喺床上休息一陣,沖涼著衫埋單先至走人。 mmexport1422611512516.jpg mmexport1422611512516_mh1422611659585.jpg mmexport1422611512516_mh1422611696993.jpg
多謝師兄分享
多謝師兄分享!!

回復 hknijiao #1 的帖子

thx for sharing~多謝師兄報告
影到腳趾就更好
多謝師兄的分享.
good look back

Thanks very much for your report & sharing.
性感迷人,谢谢推荐。。
多謝師兄分享
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
thank you for your sharing
咁好既女女点都要支持下
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Thanks 師兄無私分享報告!!!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 17:04