Z0155~ 好有女朋友感覺, 完美身材, 極品一線鮑

身份保密
身份保密  發表於 2015-1-30 21:39:52 |閱讀模式
名稱: Z0155
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A11425-尖沙咀-美少女-Z0155.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Z0155
女女都幾好傾幾好招呼, 講左一陣佢就去到我背後攬住我同我除衫褲, 好有女朋友感覺 ... 跟住沖涼, 女女好細心同我洗擦每一個部位,包括jj, pat pat, 洗到我好 high 扯晒旗。 抹身上床後, 就開始同我全身又鍚又奶, 最後去到個袋同 2 粒荔枝, 個時支野已經濕晒, 佢就同我上套, 用條俐係龜頭上打轉, 之後又吸啜, 時大力時細力, 個種感覺係從來未試過 !

女女口技真係好犀利, 被佢搞左jj一陣就要叫停, 唔係會被佢吹爆! 佢停左搞jj, 就用對波同我玩 BM, 功夫唔錯。 最後細佬忍唔住要插佢妹妹, 都覺得有d緊 ! 我又渣又鍚佢對波, 抽插越來越快佢就叫得越來越大聲,終於爆料, 我同佢攬住好耐至起身沖涼 ..... 臨走時我地仲黎多個 kiss,真係好唔捨得, 現在已經將女女 加到 "我的最愛" 名單 !
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Thanks very much for your report.
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 18:40