[賽後報告] 誘惑迷人既靜兒SPA式dup骨,穴位準確又好好力,前列腺推拿,有增強性慾嘅神奇功效!啜棍奶袋底吞吐波仔都唔放過,好爽!

簽到
名稱: 靜兒
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/12926-深水埗-樓上骨-靜兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋日休息寂寞難耐J痕痕,即刻攞電話俾靜兒約實,打車來到靜兒公司樓下,上樓禁鐘入閘,睇到風情萬種,誘惑迷人既靜兒心情特別興奮,入閘後佢好溫柔咁退去我身上嘅衫褲,佢自己又解除D身上枷鎖,沖涼來來回回都係果啲野,搽勻梘液跟住有大波BM,雙方互相body,搞到佢lin頭都扯旗,跪低水中蕭,橫簫又直笛,節奏有序,先系慢慢好溫柔咁吹,到後尾加速狂吹,吹到索索聲,令到細佬差少少出野!浴室清洗一番返到床埋位等佢服侍,佢先陪我訓系床度靠埋我既胸稍微休息下,好有小女人feel,堪稱"優"來形容,我話呢排公司多野做,令到我腰酸骨痛,靜兒都好識做,馬上同我dup骨,對大大波睇到都興奮,安安樂樂enjoy囡囡SPA式dup骨,首先開背,開背功夫唔錯又夠力,按嘅穴位準確又好好力,力水夠推得我好爽,幾乎想瞓著,好俾心機幫我揼,好在有佢全程同我傾住偈先冇瞓著, 揼完真係有鬆左感覺,唔係是但摸幾下就叫揼果種,係佢同我揼時隻手亦唔安份咁摸佢大脾,皮膚白淨好滑,有埋前列腺推拿,係男人幾乎都有可能,有前列腺炎,冇嘅可以有助預防嘅功效,仲可以起到保健作用,有增強性慾嘅神奇功效!好掂!跟住錫linlin,再漫遊全身,用條利奶下我袋底,蟻線,再黎吹,吹簫吹得都幾好,細細啖咁吸啜,再來大啖咁吞吐,啜棍奶袋底吞吐波仔都唔放過,好爽,叫停搞嘢!上套,先女上男下,佢一路搖,我一路揸波,嘩!勁爽!騎術唔錯,反應好好,轉用男上,一邊捉實佢對手,一邊狂砌,靜兒不斷咁呻吟同用雙腳夾住我條腰,插多幾十下,係佢既姣吟聲下爆左!接住靜兒服侍乾淨細佬,係床到攬左一陣先起身。之後事後浴傾左一陣走人。 。 。

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
thx for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
身材咁好既女女要支持
多謝師兄分享
多謝師兄分享