[賽後報告] 天生淫蕩尤物Co Co,前後波推,大波夾腸,好有feel,水中簫,唔叫唔停! dup夠功架,力水夠穴位亦準,骨技真係唔錯!

簽到
名稱: Co Co
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22592-上環-樓上骨-CoCo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐之前上網見到Co Co,立即打電話約佢,因為佢唔得閒,唔該我等一陣先,見佢咁好禮貌好態度,我就飲杯野等埋佢,等到佢電話心中暗喜,拿拿聲上去,開門見到佢真人真係好靚女,身型幾唔錯,尤其條美腿好鬼迷人,前面波濤洶湧,目測都有35D,真係前凸後凸睇到眼都凸埋,Co Co身體每一處都係令男人心動既天生淫蕩尤物!好有禮貌咁招呼我入去坐低,大家吹嚇水,互相巢來巢去,再幫對方除衫,佢對波係我眼前璗來璗去,雙手忍唔住揸落去,軟熟大波好手感,手拖手入去沖涼,好仔細咁同我沖洗好乾淨,前後波推,好有feel,送上大波夾腸,夾完腸仔再跪低水中簫,簫咗幾分鐘,完全唔怕偷懶!唔叫唔停!沖完涼即刻上床開波,先全身按摩,dup夠功架,力水夠穴位亦準,骨技真係唔錯,真係全身都鬆嗮,Co Co再同我全身舌頭漫遊,錫下lin,雙手就係我個全身上下搜索,一路直落啜袋底,玩波仔,再主動環保吹奏,佢慢慢吞劍入喉,深喉到我條嘢含實嗮,下下深喉沒頂,有眼神交流,搞到好似拍緊av片咁,愈吹愈快愈有feel,吹到索索聲,爽到震!床上戰鬥,佢先女上男下,又搖又騎咁好撚舒服,跟住到我主導,男上兜高雙腿就插,揸住佢嘅真波將細佬隊入去,左插插,右插插,囡囡好好配合,Co Co自然反應,叫床夠真實,期間又換左幾個姿勢,Co Co都好配合,最尾男上一路玩波一路插至派彩完畢。又再次服侍我沖涼著衫,仲幫我捏下肩膀,態度好好,拿拿臨比錢快步去返工喇! ! !
多謝師兄分享
love hair
似乎唔錯!??
哇,搞到我都流噻口水.對我來講,麼都是假,釹釹個服務態度最緊要.
多謝師兄分享
Thank you for sharing!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
thx for sharing
So far so good.
Thanks very much for your sharing and report.
女女唔錯要試試
多謝ching分享
很不错,希望去看看

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 05:19