[賽後報告] 最近睇開口爆既av, 見到lily網誌咁把炮,服務以口技為主,非一般口技,蕭功一流,雖然自問未夠班,但我決定要睇下佢有幾犀利!

名稱: Lily
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A25166-尖沙咀-樓上骨-Lily.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近睇開口爆既AV,於是上呢度搵包膠都係搵口爆,見到一個師兄既包膠係lily,重要係sell口技,前幾日決定會一會佢,睇下係咪真係咁犀利?
到達後打開門見到lily都幾高下,同我差唔多高,當然我自己都唔係高… 入到房之後,lily問我食唔食煙既,我唔食煙所以開左包檸檬茶飲就算,仲吹左陣水,調下情咁。

然後我地就開始除衫準備沖涼,沖涼果陣見到lily既高佻身材,誘人至極,未有身體接觸已經硬左喇! Lily見到都忍唔住笑左出黎… 真係失禮晒,,,  沖到咁上下見到lily跪低左,唔通要開始傳說中既水蕭!? 結果真係,lily一野含落黎再深喉吹左幾下。哇… 真係非常之舒服,同打J不能相比,呢一刻既感覺就好似有個AV女優幫我口交一樣。真係要內功比較深厚既人先忍得住lily既口技。Lily問我想出去床繼續定係度? 我同lily講其實我內功仲係小學級數,而你係博士級數,點有得比呀,我宜家好想射… lily知道後立即再幫我含,好快我就係lily個口度射左出黎… 我望住lily一直幫我含實,我就係lily口入面繼續必,真係好爽!!!

出左浴室之後,我訓上床開始另一part。呢個時候我發現我頭先好求其咁放低既衫,lily已經好衣架幫我吊好左,lily真係好細心
我訓左上床之後lily開始錫我個身,又錫我lin頭,有少少似比av痴女搞咁,咁lily咁錫法,我好快又硬左了。Lily示意要比我身驗一下毒龍鑽,我轉身後lily一野就申左佢條”利”入我菊花,我毫無防備叫左出黎。不過我覺得”毒龍鑽”唔啱我,因為我覺得”毒龍鑽”呢樣野太辛苦囡囡喇,太辛苦人家令我好唔自在,所以我表示唔需要”毒龍鑽”了。

於是lily再開始幫我含了,當lily一直幫我吹既時候,我一路望住lily又淫又姣既眼神,好快我又爆左了。因為我爆得好快既關係,有唔少時間多左出黎,本來念住早D走等lily多D時間休息,不過lily一直同我傾計,講左好多平時唔會同身邊D人講既野,暢所欲言。
今次既經歷感覺真係好好,我好感謝lily比到個咁好既回憶我。

臨走時lily仲送左一盒朱古力比我添, 佢話人人有份喎, 咁我就好唔客氣咁收左!! 我要係度再次多謝你, lily!

登錄/註冊後可看大圖

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

看來不錯

good share

thanks for info

Thanks very much for your sharing and report.

蕭功一流, 人人有份

其實個人覺得口爆同打真軍一樣.....真係服CHING既勇氣~~~~

.支持Lily .用心服務

tomchan.usa 發表於 2015-2-1 08:31
蕭功一流, 人人有份

早晨,好耐無見,幾時返嚟一聚⋯

最重要係玩得開

wankerman 發表於 2015-2-1 09:23
.支持Lily .用心服務

早晨,好耐無見⋯多謝支持⋯

support Lily good services

多謝師兄分享

多謝師兄分享

強勁的蕭功!!!

影到腳趾就更好

多謝師兄分享

多謝樓主無私既分享

我都要挑戰lily

Lily 的服務係發利真係數一數二的。