【搵陀地提前過情人節】Wonder Spa Beauty,樣靚身材正美少女lsabella,43吋美腿,23吋幼腰,靚囖翹挺,環保六九吹,頂級口技,下下吞實支嘢

簽到
名稱: Wonder Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43135-尖沙咀-水療SPA-WonderSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日同屋企人食完飯,爸媽返屋企,哥嫂去行街,得返我一個無所事事,細佬系褲襠到起立投訴都話要食嘢,唯有上4台望望,睇下有咩啱胃口囡囡可食,好快搵到目標,就係大名鼎鼎嘅《Wonder Spa Beauty》,提前book定時間,準時上去,幾個囡囡企係到,睇到眼花繚亂咁,個個都咁幼幼,個個都咁迷人,好辛苦先揀定囡囡,叫lsabella,百分百陀地,天使面孔,鼻尖挺挺,女神氣質,電眼迷人,身高165,model身材,43吋長美腿,23吋幼腰,曲線身型,靚囖柚翹挺,推車一流,美美笑容,絕對係極品中嘅極品,幫手除衫後拖住我碌嘢去鴛鴦浴,邊車邊身上搜索,我揸波波,佢chok我碌嘢,波波軟熟好揸手兼彈手,碌嘢此時硬至筆直咁,車完揸完之後用佢波波來磨我body,相互磨上磨下,爽到暈!浸SPA時,按摩池浴缸令到我精神曬,lsabella又話可以起到減肥效果,老闆加咗7味中草藥減肥,最啱我哩d肥仔,我問佢邊7種啊!佢話系秘密,驚同行抄嘢!浸完又送上環保水中簫,好落力,唔會話流攤,真係帝皇式享受!

好熱情幫手抹乾身,上床先抱住大車一輪,車到口水多多,俐尖撞俐尖,火星撞地球,之後波推全身,23吋幼腰纏身,雙手一時R袋袋,一時揸我碌嘢捏下龜頭,high到細佬震一震,好快移落下身,揸住條鳩佢又奶又錫又啜又含,口水多到連鳩根都濕埋,佢下巴亦都有口水,見到咁淫蕩既場面,真係好有AV feel! ,轉埋環保六九吹,頂級口技,下下吞實支嘢,勁!我用舌尖撩佢細妹,純天然水溢出,試下味道,好好味,加上佢深喉又食旦,技巧好好,吹得好落力,好能爽!忍唔住上套就大力揪插,妹妹幾窄下,吊到佢呻吟聲不斷,溪水水流不絕,連床單毛巾都濕曬,換女上,騎功好勁,前後un互磨,前面波濤兇湧,視覺好享受!再後入推車,靚羅彈力十足,摣住對大波吊到啪啪聲,好過隱! feel佢妹妹仔強烈收縮,沒幾耐我已經水柱噴出啦, 爆到成袋都係,佢仲扭動pat pat迎合,果下鳩頭酥酥麻麻咁好鬼舒服!服務態度一流爽曬!沖洗之後俾家用走人!
奶型唔錯好好啜正野WO!
回覆 讚好 不讚 使用道具

似廣告多過報告呀師兄

very nice figure thanks for sharing

多謝分享

身材正~ 波正 ~ 非常正

個body好ok wo~

多謝師兄分享

really good boy figure local girl thanks for your sharing!

多謝師兄分享

堅喎!隻奶幾挺!!!

多謝師兄分享! I like it.

都可試試!!!

多謝師兄分享

多謝師兄分享,囡囡好正

多謝師兄分享

多謝師兄分享

thx for sharing

Thank you for sharing!

多謝師兄分享