[賽後報告] 羊年真是有驚喜,深水埗守守,入房給我一個真歡喜!

簽到
名稱: 守守
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/3174-深水埗-一樓一-守守.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新年一枝公,工又唔駛翻,百無聊賴,人地一雙一對,唔通我在一人打飛機打到初九咩!去深水埗食吓嘢,順便掃樓!到了38E,在141網內見條女話到十八般武藝!幾嚿水真是點都要試試!開門見樣子OK,身材就啱晒我D鍾意大波人仕,真係唔屌得考都搾得!好入閘!入到去間房真是在一樓一算大,比較舒適,同條女吹下水都佢算係細心,問佢係唔係有D特別服務,因本人自小就睇得加日本仔AV多,好想試下另類服務,潮吹、顏射、口爆、吞精,問佢係唔係真係有料到,佢笑而不語,用一雙發晒姣對眼神望我,對手一路向下移到我小弟弟進發,還一路除衫一路用對飛彈在我身掃上掃下,細佬立即有D反應,頂唔順立即冲涼,巨乳刷背不在話下,最攞命瘋狂水中蕉,爭D爆發!立即抹身上牀玩第二部份,睡在牀上看着巨乳在全身掃來掃去,真係視覺,感覺一流享受,我亦不想獨自一人以快樂,亦回敬她的妹妹,嘩!好濕好多水,好似好想,我唔理三七二十一便品嚐大蜆,佢立刻有反應給我一記環保吹!好投入到食到吱吱聲,實在有定點吃不消了!提意女上男下,佢亦都好佩合,好似一匹野馬un下un下鬼撚咁死舒服!玩了七、八分鐘,小弟弟有點想發射了,又不想俾佢征服,決意來一招老漢推車,彭彭聲來了佰多下,终究頂不了,抽出來想口爆,還來不及在她的面上射了!佢好像還好似飢餓的拿了我的老二回味,她媽的守守,正到無朋友!由於實實在在太好玩了!問佢可唔可以再來,佢話已有客人预約了,跟著我懷着依依不捨的心情,走吧!佢見我好唔開心,出門前給了我一記大車,接著說如我喜歡的話,約過夜再玩也可以,我立即相約時間再戰這淫守!
多謝師兄分享
Thanks very much for your sharing and report.
回復 83lawlaw #1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好,我立即約時間戰這淫守!!!!!

多謝師兄分享
睇到都覺得好正,恭喜師兄搵到心頭好

多謝師兄分享
多謝樓主無私既分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
AD寫初六啟市??
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享