[囡囡推介] 新精頭冇乜野搞就去搞搞桐桐佢,樣貌風騷,身材fit爆全走肥,好快令我支兵器出鞘^_^

名稱: 桐桐
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24840-尖沙咀-樓上骨-桐桐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日冇乜野搞就去搞搞佢啦,入房後桐桐主動幫我除衫,佢笑容好甜,全程容易溝通,第一次搵佢,感覺幾好,無冷場
樣貌風騷,聲線嬌滴滴,好有女人味,皮膚白白滑滑,腿長長,身材fit爆全走肥,去沖個涼,佢好細心同我沖洗,一時上下咁摔,一時俾對波推黎推去,仲識用手指頭磨我龜頭,正到我都啊左一聲
陣地轉移到床上,用佢柔軟既胸部輕輕咁遊遍全身,我支兵器亦好快出鞘,佢吹功凌厲,非環保吹又含又吸啜我支兵器,仲有幾下深喉,感覺好爽,把兵器變得強大,吹左差唔多都10分鐘啦,自己條女都冇咁認真
首先女上男上,她騎得幾好,好有勁度,會控制住節奏,我就揸住佢條腰,望住佢對波係咁fing,視覺效果一流,
兩人相互配合,氣促緩急,最後男上一路奶佢lin,佢就攬住我個頭,要我錫佢,越來越有feel,佢兩隻腳係咁夾住我,就係咁插爆,同佢搞好有feel,好配合,佢又唔黑面
頭香,多謝師兄分享。
Thanks very much for your sharing and report.
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
似乎幾好
回復 iphoneapple #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 iphoneapple #1 的帖子