[賽後報告] 陽光美少女,笑容甜美,青春惹人,魔鬼身材,得得得

簽到
名稱: Star
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A26734-荃灣-樓上骨-Star.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

陽光美少女,千嬌百媚嘅star,笑容甜美,青春惹人,魔鬼身材,肥臀靚羅,浮突有致,白滑大波性感到爆,

渣住都唔捨得放手。服務一流,招呼周到,踩背按摩樣樣掂,非環保吹奏,但口技超群,好俾心機吹到雪雪聲,床上任砌任吊,

風騷又配合,有一試難忘feel。

去前電話預約,入房囡囡熱情似火好殷勤招呼,第一時間主動幫我除衫掛衫,豐盈飽滿嘅白滑大波引死人,忍唔住一手渣落下,

係緊搓揉一番先捨得入去沖涼,囡囡細心侍浴,手勢好得,幫我從頭到腳沖洗得好幹淨,好享受!對我細佬照顧得特別到位。

上床享受囡囡幫我先踩後按,技術好掂,踩得好舒服,再轉身從頭按落到腳,feel到疲勞盡消。轉身剝曬佢光豬,

就係緊渣波撩西啜乳頭,爽到佢淫興大發,十足淫娃一個,騎住我從兩邊耳仔開始一路瀨落,錫埋個毛蛋,

就同我非環保吹奏,深淺快慢,好俾心機吹到雪雪聲,一流口技,仲舒服過環保果隻,好快條鳩硬到一柱擎天,

爽到我忍唔住埋牙狂砌,九淺一深,條鳩出出入入,吊到佢西水成河,叫聲悅耳動聽,換女上坐蓮,起身摣住對大波邊吊邊啜,

爽到囡囡攬實我狂坐到派彩收兵。正到能我無法語言!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 Lon仔 #1 的帖子

個pat好勁
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區