[賽後報告] 靜兒手骨正宗,夠力水,推油爽燃到炸,前列腺按摩,水蕭,夾腸,環保吹,又賴袋又賴棍,含哂細佬做深喉,好有觸電Feel

簽到
名稱: 靜兒
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/12926-深水埗-樓上骨-靜兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

初三老友聚會,聽老友話靜兒手骨好得,琴日去ssp買野細佬鳩痕,硬住話想食嘢,咁問老友攞到靜兒電話號碼,俾電話約好,準點到達,一開門就見到靜兒嘅大波,罩住我對眼,pat pat又夠圓渾,睇到我眼凸凸,口水都溢出裡,皮膚白白好鬼吸引,入閘,我地抱住一起吹下水,又手多多抽水不停,佢幾好態度,有笑容,仲唔會太極手,大家互除衫褲,由靜兒細心服侍侍浴,入去茶韻沐浴乳,之後有大波BM ,BM完大波夾腸,夾到條腸仔變成德國大香腸,佢用玉手chok蘑菇頭,好正!水中蕭當然都有,又賴袋又賴棍,含哂細佬做深喉,吹左幾分鐘,驚頂唔順,提議出去上床玩。上床後我揀左個dup套餐,因為從老友口中得知靜兒既骨技確是大師級水準,靜兒叫我趴低訓,首先開背,主動問我邊度攰點,贊!手法下下到位,力度又控制得好好,又好好傾,絕對唔會悶場,咁好技術比大場師傅更加掂!推油手勢一流,又做前列腺保健按摩,技術正宗,值得一試!

dup套餐做完靜兒用波波不停咁掃我敏感點,又痕又舒服,好有觸電Feel,瑩瑩再主動幫我全身漫遊,係咁周圍漫遊,再環保吹簫唔要袋,仲有深喉,一個字爽,吹左幾分鐘,實係難頂!叫靜兒上套性交,女上佢做搖擺動作, 大大話話幾分鐘都有, 騎功一流腰幼而有力, 節奏有慢有快,拿拿林換推車,佢扭動囖釉前後迎合,撞擊聲加佢D呻吟聲好似奏緊交響樂咁,動聽聲音,佢細妹一緊一縮夾我條野,爽到爆!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thx for sharing
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 dajiao #1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
回復 dajiao #1 的帖子

多謝師兄分享