【Helen】性感42寸長腿model, 樣靚又夠sweet~~!!!真人相

身份保密
身份保密  發表於 2015-2-28 21:44:46 |閱讀模式
名稱: Helen
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/7639-炮台山-兼職女郎-Helen.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Helen對長腿同個樣掂,於是入閘,教水溫期間,囡囡仍然繼續同我傾住偈,感覺佢心情興奮,
4 |9 p; M& D+ {; L3 ~1 p$ u% ^除衫沖涼,睇唔出佢對波原來都幾正,而且又挺,加上個蘿柚又正,推車一流,; j+ f8 P; U; k0 ?* o3 H( r$ E
沖涼有波推,推咁上下,佢蹲低水中簫,前前後後洗得乾乾淨淨,+ d; y  Z- ], _" M
之後返上床,先漫遊,奶lin,慢慢錫落去啦,一直落到去我下半身,佢錫下大脾,又奶袋袋,錫棍仔,
, c3 b+ `4 @: |( I1 k: @2 {( r環保吹,有heart,唔偷懶,吹功幾得架,技術水準好好,睇住佢個樣擔住我細佬,好刺激,來回吹奏好幾次,真係high到爆,
+ I  K- ]$ [8 Y. J* {6 V6 T0 j中途我想話轉69式,態度都係好好,好配合,我只係用手輕輕摸,妹妹幾靚,
9 ]$ x( g' h; d. Q5 \2 ?示意佢帶dom先女上,騎得鬼咁落力,一d都唔偷懶,2 s/ `9 w5 _' u; G) L& S" U  \2 a% F
跟住就同佢玩狗仔式,佢個蘿都好圓好有肉,推起上來啪啪聲,. e2 {% _( K  G8 ^# {
最後男上時,望佢靚樣,電到我暈,俾佢妹妹夾左幾下細佬就頂唔住出野,1 l( J. K4 L" z  ]4 \& h- c
事後幫我除dom,kiss下我lin,我覺得佢想係床溫馨下,可惜我要趕住走呢......- t. w# m8 Q: V2 g# v3 z
6 f2 ~3 X: C& G* C  Z1 j
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 匿名者 #1 的帖子! b$ j/ R7 B5 U+ X5 X8 I
+ U/ K4 D) w% V4 J
多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

長腿,i like her

R" _; I6 U  N  K) M6 Z多謝師兄分享. G# G# r9 f! M( P1 g

長腿囡囡我至愛

以前個Candy,依家波大左好多

回復 匿名者 #1 的帖子
2 |1 b# ^" `$ u5 E0 I+ I+ {: @, s! |+ M* B( o) B
多謝分享

回復 霹靂肥肥 #11 的帖子
8 ?) R4 A9 d1 X. [+ K* L; l& X0 Q8 V9 b" {7 O
多謝師兄分享

多謝師兄分享