【Z0169】Pink Lin美乳, 蛇腰大pat, 後推佳品

名稱: Z0169
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A12543-尖沙咀-美少女-Z0169.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女女勁好笑容, 香氣迫人, 小弟即時暈哂大浪, 一開始先BODY CHECK, 一除BAR, 一對PINK LIN即時彈咗出嚟, 一試果然彈手非常, 形狀好靚, 女女鮑鮑質素好高, BODY CHECK完過水, 女女過水功夫做足, 仲一齊用李X德林, 咁樣可以車得盡情喎, 小弟全力配合.
過完水, 呢個女女包就大車埋嚟, 仲狼過我, 我梗係獲脷回吐啦. 一路車一路打手球又一路摔鮑, 忙撚到我都唔知要顧得邊樣先好啦.
個熱水涼沖得太熱啦, 都係出房大戰好啲, 女女施展混身解數, 又艷舞又素股, 攪到我不知幾ENJOY. 見女女都攰就調轉服待返佢,  女女既鮮嫩無比, 超多水緊窄一線PINK鮑真係好靚, 我慢慢挑逗佢, 佢啲天然真水真係好多, 我睇時侯差唔多, 上雨褸, 慢慢入, 一嘢到底, 好暖好滑好緊好舒服, 我由慢至快咁入, 再打住手球大車住出出入入, 都香汗淋漓啦, 仲越叫越大聲, 女女只好同佢狂車幫佢減低聲浪, 費到嘈到附近房既人. 前後一共玩咗男上,女上,狗仔,女上後入, LAST MOMENT,轉返男上狂衝幾百下, 女女個窄鮑不斷咁收縮, 夾到我都派本, 狂噴完, 女女同我攬到實一實, 一路車一路抖大氣, 雖然攰, 但真係勁正, 女女真係好正, 我一定翻食佢, 相信仲會係過夜, 咁就可以同女女連夜大戰啦!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

謝師兄分享

多謝師兄分享

Thank you for sharing!

美丽动人一级棒啊

回復 skyqueen #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

多謝師兄分享