長直の美腿 重車の美女►► 秀娜 ◄◄ 甜蜜GF 最窩心女友FEEL

71 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-3-1 22:26:33 |閱讀模式
名稱: Pink 秀娜
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A11389-尖沙咀-美少女-Pink秀娜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

頂級索爆の美少女 ,生得靚過明星女原因係本身都係車模 ,加埋滑過雞蛋既幼嫩肌膚(我係白滑控) 、白裡透紅,對住佢唔扯旗都未必係正常男人 。話說當晚一見到agent send比我既v7相 、小弟即刻雄風再現  、打緊飛機都要停一停諗一諗 、最後決定正正經經約agent ,打電話約好時間之後著褲落街搭車一路向西

長直の美腿 重車の美女►► 秀娜 ◄◄ 甜蜜GF 最窩心女友FEEL

http://go141.com/zh/A11389-尖沙咀-美少女-Pink秀娜.html

AG 安排一流 、(仲溫馨提示我最好坐MTR)、到樓下唔洗點等、上到房見到真人冇調包 、女女同我打招呼好有禮貌
囡囡好好笑容 、同廣告一樣,眼大大、面尖尖,頂級美人 、超白滑走肥,B CUP左右、24吋腰、42"長腿、高挑身形玉潔冰肌,Super MCOT(my cup of tea)。
囡囡服務都算ok ,報鐘後即刻卿卿我我錫下咀仔、摸下波、攬下錫下後 ,主動幫手除衫,沖涼仔細。出來後上床繼續車 ,環保吹、瀨袋袋,好舒服
值得一提既係囡囡係小毛一線鮑 ,溫柔嘆下鮑魚,囡囡話下面太敏感「哥哥、我...我...有點那個...怕癢癢」,好吧、作為有紳士風度的我就放過佢一馬吧 、開波正場
上套做、妹妹緊窄 、淫水不絕 、插得好爽
最後當然係比女女家用再享受埋good bye kiss 就閃。
總結來講係好滿意一Q 、幼幼GFF、有禮有家教 、唔返食都唔得

姣爆車模【Pink 秀娜】長直の美腿、重車の美女、仲要窩心女友FEEL、真係極力推薦!

========================

[hlau] Pink秀娜- 超美腳SGFF女女

Pink秀娜

Pink有兩個女女都睇啱,主持人本來推薦另外一個女女,但比秀娜套車模相吸引住,對腳又直又長超美,一于要食佢。零等待,地方五星級正啦。

Pink 秀娜,娜娜,河南人,住過北京現在深圳,170高,皮膚唔黑唔白相當滑又軟冇公仔,身材唔肥唔瘦,超美腳又直又長又滑,B cup 細啡奶頭,妹妹毛唔多夠靚夠窄。

女女初做呢行,相當好笑容,免破冰,傾咗一陣好開心,攬下已有坦克車,一路互相愛撫互卒妹妹弟弟,女女格住我條褲係咁套弄,枝棍硬哂,我又卒佢底褲內妹妹,爽呀!車天車地車咗好耐,一路車一路除衫去沖涼。

侍浴,互卒棍同妹妹,坦克車有脷有牙,幫我抹身,出去坦克車,女女僕住我係咁車又套弄我枝棍,我catbath女女食奶食全身,又食奶美腳,pat pat 同食咗一陣鮑,大家跪住再車,女女套弄我枝棍硬咗,上膠男上,妹妹夠窄,㚒實女女美腿插,女女申淫叫哂,我揸下女女對波,腳上膊錫奶女女美腿插,僕住坦克車有脷有牙插,再夾實女女對美腿插,我插咗一陣軟咗頭先太刺激嘞,大家企係度女女幫我再用手套弄,我一路玩女女個身,又坦克車下,卒硬我枝棍,到咁上發射至女女美腿上,一腳都係,哈哈。

抄牌,影幾張相好合作,再之後影下美腿相,影下雙人相,傾咗好耐女女SGFF,頭僕係我膊頭傾計又車下,我一路手遊走佢美腿,走人前再攬下再車下,過哂時添真唔好意思。

總結:高妹,SGFF,新做但服務用心要好好愛惜女女,超美腿又直又長又滑,坦克車有脷有牙由頭車到尾, 食得過!

========================

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

漂亮迷人极度诱惑

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

囡囡係小毛一線鮑...

回帖獎勵 +1 元錢

好正o甘喎 hohohohoho

回帖獎勵 +1 元錢

謝師兄好野分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

WOw, one of the best looking gal.

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

身材真係一流

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享