【童話】雪白Cute幼幼 極靚巨波 笑容極甜 100%GFF《童顏巨乳》

89 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-3-1 22:33:55 |閱讀模式
名稱: Pink 童話
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A11543-尖沙咀-美少女-Pink童話.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌: 女人味、香氣四射、電力好強既淫眼,勾魂奪魄,性感既咀唇代表性慾旺盛、叫床超嗲,幼幼FEEL、正宗性感巨乳童顏

身材: 幼腰長腿、最緊要有全天然墜手巨乳,有36D咁大,好FIRM好有彈性仲要湯碗形,手感非常好,兩手渣唔晒;LIN頭細乳暈細、好敏感、好好玩、好神奇,真係最佳奶咀,全身白滑,佢好識擺POST扭黎扭去婀娜多姿!下面天然多水、超超超緊窄、真係估佢唔到、咁淫既女女下面竟然可以緊成咁。

技術服務: 完全唔機械化,free-style得黎非常入戲,小弟最buy,由頭姣到落尾,同佢一齊金槍不倒、由頭硬到落尾

【童話】雪白Cute幼幼 極靚巨波 笑容極甜 100%GFF《童顏巨乳》

http://go141.com/zh/A11543-尖沙咀-美少女-Pink童話.html

開波幫我除衫褲,佢好主動,真係姣底、淫底既大波幼幼,佢叫我幫我除衫同除BRA,對BRA真係有D CUP咁大,身形係好黃金比例,玩左佢對波一陣就沖涼,沖涼個陣有巨乳波推同時夾腸同時水蕭,自動波,上床笑淫淫問我想點玩法,然後幫我用巨乳波推夾腸再黎環吹,單係咁都值回票價,波推夾腸個陣佢手攰,叫我幫我托胸夾腸,佢就前後郁,同時用摩打脷係咁奶,女女同時將波推、夾腸、環吹三合為 一,真係將佢天生本錢發揮到淋漓盡致,非常值得巨乳幫學習睇齊。之後上套,女上,一開波雙臂夾住巨乳咁UN,好似AV既鏡頭,但對波絕對比一般AV女優大 好多;騎功強,UN速好快,仲要淫聲四起,差D俾佢整爆,我坐起變觀音坐蓮,邊啜佢波波邊由下隊上,佢緊閉雙眼輕呻吟,聽到都心痕,令我隊得更快,之後佢 主動換POST,變狗仔,我從後一邊錫佢耳仔一邊UN,佢把頭側拎,同我邊車邊UN,我後抄大波,插到啪啪聲。

呢個時候佢主動問我想唔想試下激D既動作,就拖我到鏡前,佢一隻腳抬高,我手持金槍由下隊上,佢豐臀又翹又圓仲要 搖曳生姿,我忍唔住啪得大力D,我係鏡前後抄巨乳係咁隊,【Pink 童話】好享受,輕輕張開口、閉合雙眼地呻吟,雙手不斷撫摸我臉頰同大腿,真係淫到出汁,我頂唔順佢 淫到咁既樣,真係忍唔住就射晒出黎。

呀女話我好勁,好enjoy同我搞野,幫我沖好涼之後,我望下隻錶,女女以為我好忙,就攬住我話唔捨得我咁快走,我話我唔係趕時間,呀女好開心,攬得我更加緊,但我話要休息一陣先有D累,跟住【Pink 童話】就幫我松下骨,唔係專業但都幾舒服、最後當然係俾家用、然後咀多兩咀走人啦、應承左呀女一定返食!

Pink 童話、多水多汁FRESH巨乳可愛妹妹!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

Sexy hot babe nice one

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢