中歐混血女神❤樂兒❤粵語MODEL女神! A版蔣怡 一流線條 大車

49 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-3-1 22:48:50 |閱讀模式
名稱: P 樂兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A11896-尖沙咀-美少女-P樂兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到141有新女UPDATE,今次係MODEL版女神呀嬌【樂兒】、即刻打俾相熟AG問下、原來唔單止服務頂級、氣質一流、仲要「樂」意白話溝通!超級陀地FEEL!心諗:如果有兩個「陀地」打孖上就好了,真係未試過雙飛一對精通廣東話既女仔,點知今次可以一嘗所願,因為【樂兒】好姐妹都係一樣MODEL FIGURE仲要好叻廣東話。咁合拍、咁狂野、咁痴情既雙飛真係第一次!兩個外形明星FEEL(一個似荷里活D意大利血統豔星、一個就幼幼)、都係咁MODEL FEEL、精靈既大眼、狂野淫蕩好砌、幾好波路、拍埋一齊真係少D定力都俾兩人搞到走火!食一件【樂兒】已經夠正,兩件一齊食更加係帝王享受,人都開心D!廢話講完、睇報告。(由於四台不能有雙飛報告、我地奉公守法、寫住「一半」先。)

中歐混血女神❤樂兒❤粵語MODEL女神! A版蔣怡 一流線條 大車

http://go141.com/zh/A11896-尖沙咀-美少女-P樂兒.html

打電話俾相熟AG、安排順利,真人靚過AD相、美少女 ,東北X意大利混血兒、怪不得有種拉丁鬼妹味道(五官似我舊時去羅馬旅行識既當地導遊)、眼大鼻高相頭一流、面形係極靚、冇錯!係極靚、黃金比例瓜子面同鵝蛋面形混合體、東方柔情、西方輪廓、真係我見過本年度面形最具氣質既美女!靚妹仔外表比較野性、但原來除左人索之外、聲仲好甜、甜到入心入肺(把聲超溫柔同埋甜、好有GIRL FD FEEL)、聽把聲都覺得好性感,好好態度,笑容滿面,好有HEART,真係好有心機,全程自動波,用心服侍我,加上多水多汁,呻吟聲淫,身材好均稱,苗條、長腿、幼腰、好波,正爆 ,電眼好吸引、加埋超甜靚聲、DAP得杯落,呢位拉丁MODEL妹FEEL索女到港、搞到我日日行升旗禮。葫蘆身形,加上夠索夠姣、主動TUM我、充滿陽光女孩既正能量、令我都後生翻十年。呀女瘦底大波、皮膚雞蛋咁白滑(呢樣殺食),天然B-C級波、天然彈手、身材一流。值得一提既係,妹妹好緊窄、亦淺,用我半成功力已經令女女淫水四濺、太大力反而令呀女無快感同高潮,食過既師兄都知晶晶原來係外表純情、內裡超淫、狂野極好砌。

女女態度NICE,有女友感覺,有服務態度,幫我洗白白時用波波推我、CATBATH兩位MODEL真係令我扯旗、呀女同我情到濃時車左幾車,唔係電單車、係坦克車,一邊渣PAT一邊大車,我側視鏡中既淫男女、呢下谷精上腦、攬坐一齊上床。上床之後、幫我環吹左好耐、佢好努力咁環保吹,我溫柔咁叫停佢、我怕比兩位模特兒吹爆、於是上套,反應好真、好肉緊,最後我地緊緊抱住一齊高潮。MODEL二人組、食相頭已經值回票價、態度又夠NICE、冇食錯。感情好既女女食得少、咁狂野既兩位雙嬌更加係人生第一次。整體感覺一流,【樂兒】狂野淫蕩MODEL,我會再搵返佢。

食明星相頭已經值回票價,仲要極好身材、氣質非凡,最估唔到係床上超狂野,大大車女友FEEL,回味無窮。

真人索爆!

MODEL版呀嬌!

超級媚惑!
少少鬼妹FEEL,好野性!

==============================
jasonjasonng :
Pink 樂兒,真人臉尖尖,爽朗,
確實有些似喜愛夜蒲,
做野落力,吹野時全程淫眼望住你
主動要我對鏡推,我唔客氣,屈埋佢身向後睇曬佢個s shape
上番牀,佢話佢都想要高潮,主動要女上
最後屈身kiss lin 超淫 笑住爆。

【Pink 樂兒】真人正過上鏡、鬼妹樣MODEL身材、本年度最具氣質既美女、服務有HEART、真係要再返食。 一邊打報告、一邊睇住張相都扯到硬左。。。。。。真係堅索!

=============================
[hlau] Pink樂兒-蔣怡Jeana混合體VlP分享

Pink樂兒

主持人話有好多好野返,研究之下揀咗樂兒,見女女似蔣兒同Jeana混合體,主持人話服務一流,準時上房,讚主持人。

Pink樂兒 ,玲,廿頭至中歳,四川瀘州女女,162高左右,B級波啡的好軟好揸,皮膚似蔣兒般蜜糖色,有小公仔,身材fit手腿幼,妹妹毛毛不多鮑幾好插。

免破冰,好好傾,女女好時尚似Jeana又似蔣兒,先影一幅相。除衫後女女侍浴,因浴室細女女在缸外洗我,洗得算仔細,乾身上床,女女catbath我,好有眼神交流同有淫話不斷,女女口有啜我耳仔,再啜我奶頭,再啜大肶,好享受,再啜袋再BBBJ ,吹工上級,吸啜枝棍,眼神超淫,我一路玩身玩長頭髮,吹咗好耐超爽,唔想停咁。

上膠,女上,女女手按住我胸打裝,一路上落一路申淫,好落力,我玩佢波波,一陣轉男上,撲住插,M腳插,腳上膊單雙邊奶啜美腿插,女女係咁申淫,攰改狗仔推,推咗一陣小弟軟咗,女女幫我從新吹番硬,吹工一流同淫眼神下再硬番,再上膠女上,女女按住床板騎我,一陣後再轉男上撲住女女考到大車插有牙有脷,插咗好耐,女女叫得好利害,話佢BB比我插到受不了,開turbo插多好多下,極度興奮下發射。再插多好多下車下先拉細佬出黎,清潔後休息一下先去沖涼。

抄牌,傾計,再影兩張相,女女幾好傾,話旅行後再返。

總結:蔣兒,Jeana 混合體,全走肥,蜜糖膚色,吹棍眼神交流夠淫,吹工上級,我考到大車有脷有牙,做愛夠野性,食得過。

=============================

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

Beautiful angel good one

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

真系索!! 堅索!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

this one....不得了...

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享