請大家見諒 謝謝支持呀

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

名稱: 陀地自己友FiFi
地址: 佐敦 佐敦道 19 - 21 號福樂大廈 10樓
(港鐵站A出口轉右 │ 屈臣氏與嘉賓商業大廈中間入)
電話:  6352 5311 (敬請預約)
類型: 樓上骨
網址: https://hk.zh141.com/zh/A23266-佐敦-樓上骨-陀地自己友FiFi.html

上星期有個新加波客、 好有風度呀、 提早一天約了我3PM、 但公事要做、 要5PM至到呀、 一入門對不起要你等我! 重話他不喜愛特别服務放心吧、 做正常男人的事就可以啦、 因他第一次在香港玩、安全要緊呀!他又話在新加波、 揾女仔比香港貴好多呀、 、 他外型好斯文、 有的似、馬x鐘、好高大、、 其實我份人好簡單、 更改時間早些通知我、 最怕就系放飛機、 又不通知我的客呀、 但我的Fans、 系好風度的、 小妹不常番工、 妹妹必然比較新鮮嘻嘻嘻、 陀地首選
回復 will10 #2 的帖子

本星期六、 日休息、 呀、多謝你
你係邊區返工的來自: iPhone客戶端
回復 ckenneth #4 的帖子

上網就睇到呀
大家本地人 ,當然要支持下,無謂北上來自: iPhone客戶端
回復 ckenneth #6 的帖子

多謝你先! 早些約我吧
好的來自: iPhone客戶端
支持!支持!支持!支持!支持!
回復 giorgio #11 的帖子

多謝收看
本地囡囡,咁就要支持下,搵次約定靚女先
支持靚女,搵次約定你
Hi fifi,
好想拜會吓。
請問下星期開工嗎?想找人dup吓relax吓!
回復 hikaru1971 #15 的帖子

/.,多謝你先! 請約定時間吧
多謝各位的收睇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:08