正場The Best Spa,高質囡囡,43吋長腿美女Amanda,深喉環保吹,招呼絕對無得輸!有真人靚相

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

正場The Best Spa,以高質囡囡、優質服務、豪華裝修、舒適環境取勝,
試完就知咩叫The best既享受!我就去試果條女叫Amanda,條女冇令我失望,
長腿美女,雙腿最少有43吋長,玩腿已經夠皮,招呼絕對無得輸,服務做到足,
基本上有咩有咩,Amanda樣睇上去靚,清純之中帶熱情,最緊要岩我杯茶,
場地裝修新穎,格調主打浪漫同溫馨,設施有豪華雙人大床,空間十分之大,
換pose一定無難度,無論師兄個身軀可媲美NBA球員Shaquille O'Neal定大猩猩依榮,
床位仍可容納你;另有雙人按摩浴缸,空間亦夠與囡囡浴缸,大家吹吹水後,
Amanda好溫柔幫我除衫褲掛衫褲,一齊去沖涼,侍浴會用對波磨我全身,洗得細心,
真係好正,仲有水中簫,簫完浸Spa時間,過程不斷加熱水,令我浸得舒舒服服,
加上有長腿美女Amanda相伴,氣氛更上一層流,浸完攞條毛巾幫我抹乾個身,服務好好!
上床先幫我按摩,按得都唔錯,推油更加之正,識得用巧手啜細佬,調轉頭我啜佢兩粒LinLin,
我摸佢妹妹,好正,好有心機來服侍我,對我既要求會盡量配合仲唔會黑面,
從Linlin開始一直掃落,一路奶落細佬,一野含住細佬吹,環保吹呀,有深喉嫁,
吞入口再.........吐出來......吞.........吐..........橫吹直笛,吹到我叫停先停!
吹一輪,換六九式,望住囡囡個鮮鮑,好想奶爆佢,好彩忍到口,加上吹到我就來爆,叫停啦,
帶套主菜,我要求先男上,長雙上肩,一入感覺妹妹窄小,佢輕輕呻吟,插幾十下後,
食半邊燒鵝脾,雙長腿向外伸長,美腿長又長,真係視覺上誘惑非常,點知到最尾佢仲狼過我,
反壓我主動騎上來,愈騎愈叫得大聲,叫聲淫到不得了,聽覺上受到好刺激,佢仲騎到個身拗晒後,
見自己就知,點都玩埋推車,蘿柚抬高俾我盡情推,揸住佢對波推爆左!超正!細佬真係冇鬼用丫!
咁快就交貨!事後細心沖身,吹吹水比埋家用,goodbye kiss走人。

總結:Amanda服務一流,無偷懶,好勤力,好配合,要玩服務玩環境既師兄要試!
多謝師兄分享!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 patio #1 的帖子

thx ching shsring

多謝師兄分享!!!

Thanks for sharing.

Very nice and sexy detail report.  Thank  you very much for your sharing

正正正!thanks for sharing

條腿好正

幾錢埋單呀請問

thx for sharing

回復 patio #1 的帖子

thx real photo for report

幾性感下唔錯THX!

多謝師兄分享

多謝師兄分享!

very nice figure thanks for sharing

多謝師兄分享

very good local girl and thanks for your sharing!

想去睇睇係咪真係甘堅

正係幾高質喎
多謝師兄分享