天使水療,新女波波,美女一名,竹荀正波,囡囡浸過咸水食慣洋腸,話要換口味嘆一嘆香港炮,雙方做到西堅炮利,港男港女性愛大作戰,頂撚到佢子宮收縮,有真淫相!

簽到
名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老死介紹,一上天使水療,入房時眼前一亮,一個靚女波波,企係我面前,波波岩岩新來,新女一名,樣絕對係美女,火辣身材,竹荀正波,屁股又圓又挺,睇對波已經知佢身材有幾好啦,
波波由外國回流本港,自己話浸過咸水,之前食慣洋腸,波波話係時候換下唔同口味,嘆一嘆香港炮,講真我作為港男,支炮應該好堅下嫁,一定包波波舒服,屌得開心,
一開始佢已經主動狂咀我,搞到小弟弟硬晒汰,我都忍唔住快快手除佢衫入去沖涼,一件天生就識得男人需要咩野既騷貨,胸部好就手,靚波好好揸手,好乎合比例,仲識得手拖手,
真係女朋友感覺十足,沖涼時好細心,會主動同你講野,比起其他囡囡同你沖涼果陣感覺仲正,有波推,沖好同我一齊浸spa,呢一part熱情且主動,大家有傾有講有吹,講緊係有水中簫,
吹果陣好鬼用心又認真,慢慢吹,吹到我鬼咁爽!仲未夠,抹乾身上床繼續來過,先推油,好落力咁推,推前又推後,感覺確一流,推完由耳仔奶到去心口,奶完心口,直到linlin,
慢慢奶返落去碌野度,囡囡跪係度直接吹,舌頭好靈活,亦好聽話咁配合我,先奶棍身,奶袋,龜頭都照顧得好好,識得打圈,吸啜,有深喉,吹到雪雪聲,淫眼互望,換六九,
奶到佢呀呀叫,西水出晒,錫佢波波,佢話頂唔住,下面咁濕,話想同我舒服,好啦,一於滿足佢需求,上套先女上主動騎馬,大波蕩漾,我同佢攬住邊錫Lin邊UN,波波全程叫春,
叫聲好好聽好淫,呻吟聲之下我不斷玩波又揸籮來分神,轉玩側插,抬高靚腿來屌,又轉男上,壓住佢插,用力頂撚入去,頂到佢子宮收縮,不斷狂叫,用對交叉腳夾實我個身,
又淫又多水,收音機收得超清,最終夾爆,射完攬住休息一陣同我洗身,見佢咁好服務,放低家用加tips,走時仲有goodbye kiss!下次再去搵佢,真係好食···

補充內容 (2015-3-19 14:01):
身材正
Thank you for your sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for your sharing

一荀難求 正正!

thx for sharing

回復 ifkh3 #1 的帖子

發帖很用心啊!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

恭喜師兄食到好野哈哈!

多謝師兄分享

多謝分享

剩係講識收音機既已經冇得頂

very nice, thx for sharing

多謝師兄分享加恭喜師兄新年頭就食到好野!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Thank you for sharing.

hkf10 發表於 2015-3-3 17:24
一荀難求 正正!

實在難求

多謝師兄分享

very nice figure thanks for sharing